Inspirativní články pro váš rozvoj

8 dní bez spánku a v pohodě - příběh psychiatra

"... Štvrtý deň. Môj vnútorný pozorovateľ zostal trvale aktívny, medicínske poznanie lekára, psychiatra zostalo v rozpakoch, pretrvávala  potreba nájsť odborné vysvetlenie neobvyklého javu, niekde na internete. Mal by som mať podľa poznatkov medicíny minimálne poruchy koncentrácie, pamäti, možno už známky psychotickej alterácie. Štvrtá noc bez spánku. Potom piata, šiesta, siedma a - ôsma!! Bez zreteľnejších známok vyčerpania telesných alebo duševných funkcií... "

Už žádné kompromisy ve vztahu 💜

Dříve bych se soustředila na jeho přednosti, které jsem obdivovala a menší nedostatky omlouvala ❌ Tentokrát jsem se nenechala okouzlit a z nadhledu jsem celou situaci pozorovala. Ten muž celou dobu mluvil pouze o sobě, mě se na nic nezeptal, ani mě neoslovil. Když jsem něco řekla, abych jen nemlčela, netrpělivě mi odsekl - "já vím, já o tom vím" a zase hovořil o svých zážitcích.

Léčivý kruh Praha - setkáme se

Cítíš, že se potřebuješ dobít energií a Silou? Máš zdravotní problémy? Jsi emočně vyčerpán? Chceš pomoci ostatním, aby se cítili lépe? Pak se pojďme spolu sejít a načerpat Sílu, která je léčivá na všech úrovních. Ozdraví fyzické tělo, pohladí po duši a posílí vědomí. 
💎 Setkáme se zcela zdarma, ale je třeba se registrovat skrze formulář, abychom spolu zůstali v kontaktu v případě změn. 

P.S. Už zbývá pouze 14 dní pro registrace do clubu Vládce Síly za stávajících podmínek. 🙏🏻

"Musíš si přát správně.." zněla odpověď

Dříve jsem jen hledala samu sebe a přemýšlela nad tím, čeho všeho bych chtěla dosáhnout, co vše dokázat a poslouchala ostatní úspěšné lidi, jak mi vyprávěli o tom, že je to velmi jednoduché, že si stačí říci vesmíru a vesmír splní všechna naše přání. "Vždyť já vím, co chci a přeji si to už dlouho..." zněla vždy moje odpověď. "Musíš si přát správně..." zněla odpověď oněch lidí.

Příběhy začátků astrálních cestovatelů

Ta radost, když se konečně povede aspoň na chvíli vystoupit! :-) Jestli i ty patříš mezi astrální cestovatele, napiš nám na muj@laskyplnysvet.cz a spojme se spolu. Astrální svět je velmi rozsáhlý na prožitky i poznání, budeme šťastni, za každého dalšího badatele.

Může mě někdo vytáhnout do astrálního světa?

Přátelé představte si, že napíšete email fitness trenérovi: "Prosím přijď za mnou, zapůsob na mě, ať dokáži hned zvednout 100kg nad hlavu." S astrálním cestováním je to naprosto stejné. Musíte si vytrénovat spousty nehmotných "svalů" a pak si můžeme vzájemně pomáhat.

Jak se naučit komunikovat s bytostmi (návod)

Každý si již najde svůj oblíbený způsob, jak dokáže navázat spojení s druhým břehem. Ale zdůrazňujeme: NEJPRVE SE ZAMĚŘTE SAMI NA SEBE A SVOU MYSL - bez toho se s největší pravděpodobností s žádnou bytostí nespojíte a bude si s vámi pouze pohrávat vaše mysl.