Už žádné kompromisy ve vztahu 💜

Už žádné kompromisy ve vztahu 💜

❤️ Sebevědomí, sebeláska, znát své hodnoty, smysl života a pevně si za vším stát.
❓ Být s někým, jen abych nebyl/a sama?
❎ Už nikdy.

Petra, Vládkyně Síly (studentka Astrální akademie) přišla na chybu, kterou dělala dříve ve vztazích.
Možná se v tom také poznáš a obrátí se ti život do opravdového vysněného života.

Okouzlení muzikantem

Někdy si nechávám zasílat balíčky do zásilkovny v prodejně hudebnin. Mám to blízko. Chodím tam už třetím rokem. Bývá tam jeden prodavač - muzikant. Vždy jsme prohodili pár slov. Teď před Vánocemi mě z nějakého důvodu pozval na kafe. Měla jsem dovolenou, tak jsem si dovolila hodinku na kávě. Bylo to příjemné povídání, zaujaly mne jeho koníčky, znalosti a to, že dělá, co ho baví. Pak mi sem tam napsal sms a na Silvestra jsme se byli chvíli projít. A to už jsem věděla, že tohoto člověka ve svém životě nepotřebuji, i když se ještě zcela neprojevil.

Vědomá komunikace

Dříve bych se soustředila na jeho přednosti, které jsem obdivovala a menší nedostatky omlouvala. A to byl asi můj problém ve vztazích.

Tentokrát jsem se nenechala okouzlit a z nadhledu jsem celou situaci pozorovala. Ten muž celou dobu mluvil pouze o sobě, mě se na nic nezeptal, ani mě neoslovil. Když jsem něco řekla, abych jen nemlčela, netrpělivě mi odsekl - "já vím, ja o tom vím" a zase hovořil o svých zážitcích.

Podivné mi taky přišlo, že mě hned zval k sobě domů, aby mi ukázal svou sbírku modelů, knížek a já nevím čeho všeho. Moc mu záleželo na tom, aby se mohl pochlubit.

Chce partnerku, nebo jen obdivovatelku?

Prostě ať to zhrnu, během velmi krátké doby jsem poznala jeho charakter, neúctu (a možná  nenávist) k ženám, a mnohem více. Jsem ráda, že jsem do toho nezabředla a nenechala se opít rohlíkem, i když má velmi zajímavé a přitažlivé koníčky a zkušenosti

Díky Astrální akademii ⚡️