"I Vietnamka ve večerce se ptá, co stojí za mou proměnou."

"I Vietnamka ve večerce se ptá, co stojí za mou proměnou."

"Mé okolí, rodina, sousedi, kamarádi, zákazníci, pošťák a dokonce i Vietnamka z naší večerky, která skoro nemluví česky, se mě začali vyptávat, co stojí za mou proměnou.... A tak mám potřebu všem veřejně odpověďět."

Co se Hance přihodilo se dozvíš v krátkém 2 minutovém videu, ve kterém sdílí své prožitky z posledních dní. 

 

Článek "Týden plný zázraků", o kterém Hanka mluví si přečti zde.

Přestože je Astrální Akademie v současnosti plná, můžeš se zapsat na čekací listinu.

👇🏻👇🏻👇🏻

Zapsat se do pořadníku ke vstupu do Astrální Akademie

Zapsat se do pořadníku ke vstupu do Astrální Akademie

Až bude pro tebe volné místo, tak se ti hned ozveme. V tuto chvíli se jedná o jedinou cestu, jak se do Astrální Akademie dostat. Proto nepropásni svou šanci a zapiš se co nejdříve. 

Členství v Astrální Akademii stojí po týdnu zdarma 4490 Kč / měsíčně. Administrativní poplatek za zápis na čekací listinu zajišťuje individuálního přístupu ke každému zapsanému člověkovi. Osobně voláme, píšeme a jsme s tebou celý týden zdarma, kdy se seznamuješ s atmosférou Astrální Akademie. Až po týdnu zdarma se rozhoduješ, zda budeš dále pokračovat. Proto chceme mít jistotu, že se na čekací listinu zapisují lidé, kteří svůj krok promysleli a o studium v Astrální Akademii vážně uvažují. Aktuální seznam čekatelů nalezneš na stránce Astrální Akademie.

P.S. Neboj se zapsat i když budeš v pořadníku hodně daleko. Usilovně pracujeme na navýšení kapacity Astrální Akademie a pak přijmeme větší skupinku studentů najednou. 🌟