Astrální akademie otázky a odpovědi 13 - Náš smysl života

Astrální akademie otázky a odpovědi 13 - Náš smysl života

69) Univerzální síla a bolest hlavy

"Chci se zeptat. Při nacítění univerzální síly během prvního dne mi připadalo, že vše proběhlo správně a dobře. Ale když jsem se druhý den ráno probudil, cítil jsem, že něco není v pořádku. Během dne mě začala opravdu velmi silně bolet hlava a bolest hlavy trvala až do druhého dne. Doprovázela ji i nevolnost a zvracení. Mohlo by to být z toho cvičení?"

Máš zde krásný důkaz, že ihned napoprvé jsi se dokázal na univerzální sílu napojit velmi mohutně - tvé fyzické tělo přijalo obrovské množství energie, kterou nedokázalo zpracovat, jelikož na to není zvyklé - projevy máme všichni stejné - bolest hlavy, nevolnost, případně i hučení v uších. Zkus tuto přebytečnou energii rozprostřít z hlavy do celého těla, více se uvolnit, aby mohla projít do všech úrovní.

Pokud jí i tak bude mnoho, můžeš část odvést skrze nohy do země. Určitě ale cvičení stále opakuj, tvé tělo si zvykne a přizpůsobí, je to pro ně jen něco nového. Pakliže by tyto problémy přetrvávaly déle než jeden týden po každé meditaci, tak si s tím poradíme jinými způsoby, ale v drtivé většině během několika opakování tyto problémy zmizí, a naopak ti přibude obrovské množství síly.

70) Jak pracovat se sny?

"Jak se sny pracujete? Je milion cest výkladů, k čemu je zápis v této praxi Astrální akademie? Čeho si všímat?"

V Astrální akademii nás nezajímá obsah snů – až na výjimečné případy stále se opakujících totožných snů, které nám dávají jasně najevo nějakou souvislost v běžném životě.

Pro nás je důležitá četnost a živost snů, zda si sny dokážeme vybavit a v jaké kvalitě. Stejně jako se pozorujeme během dne, je důležité se pozorovat i během noci – být si sám sebe vědom v bdění i spánku - a k tomu krásně slouží zapisování snů. Tento akt později slouží také k lucidnímu snění. Vše nám napomáhá žít vědomější život.

71) Rozšiřuji mohutně své charisma, tedy astrální sféru!

"Občas mě tak napadne rozšířit svoje Astrální pole na vzdálenost mnohem větší než jeden metr. Nejprve jsem to zkoušel v pokoji - tudíž 4 metry - a bylo to dost vysilující. Dnes jsem to zkusil v kině, kde bylo mnoho lidí, a rozšířil jsem na celé kino - až 25 metrů. Pocity - mnoho energie, která je těžce udržitelná a uleví se, když ji stáhnu na metr zpět."

Určitě své astrální tělo rozšiřuj ve svém pokoji - získáš tak praxi, která se v pozdějších stupních bude hodit. Sám jsi již zjistil, že rozšíření a udržení astrálního prostoru je skutečně silovou záležitostí a vyžaduje to trénink a hodně praxe. Ale pro tebe rozšiřovat astrální tělo na veřejných prostorách, kde se nachází i další lidé, bych ještě oddálila.

Je to kvůli tomu, že jsi v tu chvíli zcela zodpovědný za své myšlenky, protože tímto rozšířením plně ovlivňuješ všechny přítomné lidi, a na to je skutečně ještě čas. Pakliže chceš více rozšiřovat své astrální tělo, můžeš to třeba zkoušet na louce, v lese - je velmi příjemné se takto propojit s přírodou, která (na rozdíl od lidí) je v tomto ohledu méně ovlivnitelná a lehce odpustí, když se působení neovládnutou myšlenkou zvrtne někam jinam. Naopak může pomoci a občas dodává zajímavé prozření.

72) Jaký máte vy smysl života?

Děkuji za tak krásnou otázku. Smysl života budeme také postupně řešit a definovat v Astrální akademii – celkově všechny vaše otázky s cestou hodně souvisí, a tak jsem si jistá, že pakliže vytrváte, tak vše, co vás trápí, se postupně vyřeší. A co se týká konkrétně mého smyslu života. Já bych ho definovala takto:

„Plně podporovat svého muže, společně tvořit a být inspirací pro společnost. Být si vzájemně oporou a prožívat láskyplný, klidný život.“

Mými stěžejními hodnotami, na kterých svůj smysl života stavím, je láska, kreativita a klid. Toto jsem v sobě cítila celý život a od dětství „to“ hledala, i když jsem to ještě nedokázala uchopit a pojmenovat. To se mi podařilo až před několika lety a musím říci, že je to velmi příjemné (a důležité) si svůj smysl života přesně „nadefinovat“ a dát mu jasnou formu.

Napojení na univerzální Sílu

Naučíme se čerpat čistou univerzální energii, kterou si poté transformujeme do námi zvolené vlastnosti. Bude to klid mysli, láska, odhodlání či pevnost? To je již na vás. P.S.: zároveň podpoříme intuici :-)

Napojení na Univerzální Sílu (audio meditace 22 minut)

Napojení na Univerzální Sílu (audio meditace 22 minut)