V astrálním světe nepotřebuješ jíst, pít, spát,…

V astrálním světe nepotřebuješ jíst, pít, spát,…

„Vyspíš se v hrobě.“

Taky vám to někdy někdo řekl? To je ta největší hloupost jakou vám mohl říct! 😅

Spánek je výsada tohoto fyzického světa, jako astrální cestovatel zjistíš, že nepotřebuješ (a ani nemůžeš) spát. Jakou ohromnou výhodu máme v tomto hmotném světě, že můžeme na chvíli bezpečně ztratit vědomí a pak se opět probudíme ve svém těle. 

Miluješ spánek? Večer se zachumlat do peřin a pokojně usnout? Pak si jej skutečně užívej, protože v astrálním světě toto nezažiješ. 

A co ještě je krásná výsada tohoto hmotného světa?

Jídlo, pití, hmat… Vše, co je spojené s fyzickým tělem. Chuťové buňky, které jásají nad čokoládovou zmrzlinou. Kůže, která lační po něžném dotyku. 

Miluji fyzický svět a jeho prožitky. Jsou tak smyslné a fascinující.

A co bolest?

Občas se ptáte, jestli v astrálním světě můžete cítit bolest. Zde je důležité si uvědomit, že většina bolestí, které zažívá naše hmotné tělo, je úzce spjata s naší psychikou. Tedy sice v astrálním světě neucítíte bolest fyzického těla a znám astrálního cestovatele, který právě kvůli tomu vystupuje - užívá vysoké dávky morfia, protože jeho tělo trpí velkými bolestmi. 

Ale! Můžete zažít „bolest“ psychickou - strach, úzkost… pocity, které bolí na duši. 

Tomu se však dá opět jednou myšlenku vyvarovat a vrátit se zpět do klidu. Vy jste tvůrci svého života a v astrálním světě to platí více 100 x více. Chtějte v astrálu prožívat krásné věci a budou se vám tam dít. Pohladí vás na duši, stejně jako vás váš miláček ve hmotném světě pohladí po vlasech. 

Užívejte si hmotu se všemi jejími prožitky. Proto jsme tu. 

Úspěšná autosugesce

Úspěšná autosugesce