Duch v bytě - mám strach

Duch v bytě - mám strach

"Dobrý den, na internetu jsem našla Vaši emailovou adresu a chtěla bych Vás požádat o pomoc. Jde o byt ve kterém jsme bydleli s manželem a synem od roku 2011. Po celou dobu jsme neměli žádný problém. Z bytu jsme se v roce 2014 odstěhovali a v bytě byli nájemníci. V roce  2016 se syn vrátil do bytu a bydlí zde s přítelkyní a se psem čistokrevná border kolie a v bytě se začali dít podivné věci. Pravidelně v noci se pes vzbudí a štěká do prázdného rohu, u dveří do ložnice se sama otvírá klika a občas se zjevuje silueta postavy přímo u postele. Bytový dům byl postaven v roce 1950 ale v bytě podle informací které mám, nikdy nikdo nezemřel. Na radu senzibila jsme rohy vysypali solí a tu pak vynesli z bytu ven, ale efekt žádný. Silueta se zjevuje mimo pokoje i v koupelně a na chodbě bytu. Synova přítelkyně je vyděšená a vzhledem k tomu,že syn občas pracuje i noci je tak jeho přítelkyně v bytě sama se psem a necítí se dobře, má silné migrény, které nikdy předtím neměla a  migréna ihned odezní pokud odejde z bytu ven. Děkuji za případnou radu jak se ducha zbavit." Lucie Dvořáková

 

Krásný den,

moc děkujeme za důvěru s kterou se na nás obracíte. Nejprve si pojďme povědět, že bytosti, které můžeme vídat v domácnostech a vlastně zcela kdekoli, jsou bezpečné. Ano... děsí nás to. Je to pro nás něco nového, něco co narušuje přesvědčení tohoto hmotného světa. Najednou se zjeví bytost a svět už nepůsobí tak hmotně. My jsme naučeni nechtěné věci vzít a odnést, zavřít dveře... Ale jak pracovat s něčím, co vidím a přesto na to nemohu hmotnou rukou sáhnout? Je to nová dovednost, kterou si můžeme vybudovat. Ale to, že si nevíme rady, neznamená, že je bytost pro nás reálně nebezpečná. 

Nabízí se nám zde několik možností:

1. Odvedení bytosti svépomocí

Napsali jsme návod, jak každý z nás dokáže bytost odvést a opět mít láskyplný domov. Najdete jej zde.
Celý proces berte v klidu a lásce, protože cíl je, aby všichni účastnění (jak v hmotném tak nehmotném světě) byli spokojení. 

Zde je třeba si dát pozor, abyste svým následným strachem a myšlenkami na bytosti si nepozvali domů další návštěvníky. Když budu žít s myšlenkou, že v bytě mám nezvaného hosta, tak dříve či později se tam bytost skutečně ukáže. Tedy je třeba domácnost vyčistit a začít žít běžný život.

2. Odvedení bytostí s naší pomocí

Pakliže byste chtěli z jakéhokoli důvodu od nás pomoci, tak veškeré informace najdte na této stránce: Jednorázové odvedení bytosti.

Výhodou je, že i právě naše Pravidelná očista domácnosti udržuje krásnou atmosféru domova dlouhodobě bez vaší vlastní iniciace. Náš mimotělní cestovatel se tak stará o vaši domácnost na nehmotné úrovni. Můžeme si to připodobnit k tomu, že vy uklízíte domácnost od prachu, špíny, dáváte věci na své místo... A my se staráme, aby vaše domácnost byla krásně uklizená a láskyplná i v té nehmotné úrovni. 

Ať se rozhodnete jakkoliv, pamatujte, že se vám naskytla krásná příležitost zjistit, že tento svět není jen hmotný. Můžete si tak připomenout, odkud jsme na tento svět přišli a kam opět odejdeme. Jakékoli setkání s bytostmi považujeme za probouzející událost, která nám otvírá oči.