Jsem v léčebně - pomůžete mi?

Jsem v léčebně - pomůžete mi?

Dobrý den, již 20 let se mi vrací deprese a silné úzkosti, už mám v mozku vyšlapané cestičky a když brnknu na nespokojenost hned se to rozjíždí... Přála bych si být zdravá.

Můžete mi pomoci? Jsem nyní v léčebně.

S depresemi dokážeme pomoci a už jsme mnohokrát pomohli, ale je potřeba si uvědomit, že je to běh na delší trať. 

Deprese

Příznaky jsou často úporné a jen tak neodezní sami. Málokdy se to podaří i s odbornou lékařskou pomocí. Člověk může trpět poruchami spánku, zvýšenou únavou, ztrátou zájmu o své okolí, lítostivostí, úzkostmi, pocity bezcennosti, bezmoci. V podstatě jde o ztrátu chuti do života. 

Léčba

Západní společnost řeší deprese nasazením antidepresiv, případně hospitalizací. Z krátkodobého hlediska léky mohou pomoci, nebo ulevit.  Z dlouhodobého zde není žádné vyřešení problému, příčiny tohoto stavu. 

Jiný pohled

Deprese jsou nekontrolované myšlenky, emoce, utápění se v minulosti, nevyřešené vztahy, nepřítomnost, strachy. Pokud se člověk utlumí léky, myšlenky a emoce se pouze potlačí, ale zůstávají dál. 

Řešení 

Astrální akademie dokáže s těmito stavy pomoci. Máme program, na kterém se spoustu let neustále pracuje. Celá Akademie je sestavená tak, abychom se naučili radovat a užívat si života a začínáme právě ovládáním mysli, emocí a nalezením sama sebe. Zda dokážeme pomoci přímo ve chvíli, kdy jsi v léčebně není jisté. Záleží, zda máš přístup k notebooku nebo telefonu a internetu.

Pokud ne, až se vrátíš domů a budeš se k nám chtít připojit, uděláme maximum pro to, aby ses cítila krásně. Nezáleží to ovšem jen na nás. Největší podíl na tom, zda bude tvá cesta úspěšná máš ve svých rukou ty. Není to vždy jednoduché, přemluvit se k práci sama na sobě, ale když člověk chce, dokáže opravdu všechno.

Pokud zvládneš několik jednoduchých úkolů denně, depresi postupně a pomalu pod kontrolu dostaneš. Nebude to hned, není to instantní zázrak, na všem je potřeba pracovat a vše je potřeba se naučit. Je to o rozhodnutí a pevné vůli. 

Ale každý den se budeš soustředit na sebe a budeš mít dobrý pocit, že pro své duševní zdraví něco děláš. A už samo toto uvědomění přináší úlevu a čas k trvalému uzdravení je tak smysluplně strávený. 

Pokud se máš nějaké otázky, neváhej se do Astrální akademie připojit, máme nyní akci týden zdarma a tvůj Průvodce ti na vše s radostí odpoví a s láskou tě povede. 

Doporučení a rada závěrem

Jestli se potýkáte déle jak 6 měsíců s různými úzkostmi a psychickým nepohodlím sami, je velmi malá šance, že dokážete se svými problémi dále sami pohnout. Jestli chcete dosáhnout trvalého zlepšení kvality života, obraťte se s prosbou o pomoc k někomu, komu niterně věříte. Odborníci vám můžou pomoci efektivněji, ale i dobrý kamarád, s kterým se dohodnete na nějakých konkrétních krocích, může přinést světlo do vašeho života.