Vítej v novém Láskyplném světě! (2020)

Vítej v novém Láskyplném světě! (2020)

Slovní spojení Láskyplný svět se dostává stále více do popředí a to i v mediálním prostředí. Co se nám vše v tomto směru povedlo? 

5x rozhovor v časopise Rytmus života, 1x rozhovor v časopise Enigma, 1x rozhovor v rádiuu Čas, dostali jsme se do tipů rádia Fajn a nyní děláme rozhovory s českými slavnými osobnostmi

Každý z nás zcela přirozeně touží po lepším světě, kde můžeme žít spolu v bezpečném prostoru a beze strachu osobnostně růst. Právě proto se na www.laskyplnysvet.cz setkáváme ve velkém počtu, abychom tyto hodnoty realizovali. Aktivní tvůrčí tým Láskyplného světa čítá 15 lidí a komunita každým dnem roste (dnes je vás více jak 5000). 

A abychom mohli dále růst a poskytnout vám bezpečný prostor, bylo třeba přejít na nové technické řešení (už se nebude stávat, že se vám článek bude načítat 30 a více vteřin). A nové technické řešení jsme si oblékli do krásného moderního kabátu. Jak se vám líbí? Užijte si tento skvost a projďete si celý portál, protože to pokochání za to stojí. A když už se budete kochat, přečtěte si i pár článků, protože ty spojují schopné lidi. 

🤩 SPOUŠTÍME OSLAVU 🤩

A jelikož přechod na nový Láskyplný svět trval přes půl roku usilovné práce, je skutečně důvod k oslavě!! Co tě čeká?

1) 🎁 DÁREK 🎁

Dnes ve středu 22.7.2020 od 20 hodin na youtube Vládce Síly se uskuteční debatorium s Terí a Sidrisem. Můžete se ptát na vešekeré otázky, které vás zajímají, ať jsou z tématu: nehmotný svět, astrální cestování, vědomé tvoření světa, ovládání myšlenek a emocí, domácí vzdělávání dětí atd. atd. Neodejdeme od vás, dokud nebude zodpovězena poslední otázka. Takový živý soukromý seminář pro vás, na témata, která jsou ve vašich životech nejaktuálnější. 

Začínáme přesně ve 20 hodin na tomto odkazu: https://youtu.be/LSize4lF3rs 

Tip: když si dáš odběr, neuteče ti již žádné živé vysílání. Víš, že jsme dělali rozhovor s Jiřím Charvátem, zpěvákem Pekařem, youtuberem Farkym? A další celebrity nás ještě čekají.

2) 😮 NOVINKA 😮

31. srpna se vydáme se skupinkou nadšenců na 4 TÝDENNÍ program sebepoznání (do nitra sebe sama, ale i poznání sebe v  okolní realitě). Budeme se setkávat živě na 12 video konferencích se Sidrisem, bude se o tebe starat 6 Průvodců a pochopíme, že nejsme jen hmotné tělo a realita kolem nás se tvoří malinko jiným způsobem, než nám celý život tvrdí.

Pakliže se chceš posunout ve svém životě o pořádný kus kupředu, přidej se k nám...

Naše více jak 10 letá zkušenost jasně ukazuje, že když se obklopíš stejně smýšlejícími lidmi, se kterými máte pevně daný systém postupu a ještě získáte velkou oporu ve zkušených lidech, tak změny, které nastanou jsou až neuvěřitelné. To, za čím běžně lidé jdou několik let, pochopíš v programu během jednoho měsíce.

Přidáš se k nám? Uvítací cena 499 Kč.

Níže klikni na tlačítko: PROBUZENÍ Z MATRIXU

Vládci Síly (studenti Astrální  akademie), vy tento kurz nepotřebujete - jdete tou nejkomplexnější cestou, jakou můžete na českém a slovenském trhu najít.

👫 KOMUNITA 👫

Pakliže víš, jak vytvářet láskyplný svět a chceš se spojit se stejně smýšlejcímí lidmi, napiš nám do nové facebookové skupiny Přátel láskyplného světa. Jsme tam pro vás a můžete zde v bezpečném prostoru sdílet vše, co vás trápí, co chcete uskutečnit a my slibujeme, že vám budeme oporou.

Přátelé, jsme nadšení, že společně kráčíme již od roku 2004, kdy jsme stáli zcela na začátku naší cesty s projektem Okouzlující svět, který postupně nabývá větších a hmatatělněšjích rozměrů. 

Jsme vděčni, že jste s námi!