Co vlastně dělá ten Láskyplný svět?

Co vlastně dělá ten Láskyplný svět?

Přátelé, dnes přicházíme s osobním sdělením našich přání, vizí, a tak vám opět o kousek přiblížíme to nehmotné a neuchopitelné, co vám přinášíme. Na pomoc jsme přizvali i naše Průvodce a nejbližší, kteří s námi aktivně tvoří Láskyplný svět, aby řekli svými slovy, jak vnímají naše poslání.

Necháme je hovořit jako první:

Cílem Láskyplného světa je podle mého názoru vést lidi k vědomému životu, a tak vytvořit krásnější prostředí kolem nás, které si každý člověk přeje.

Ať už říká, že je spokojený, či ne, vždy je tam myšlenka, jak by to mohlo být kolem nás ještě dokonalejší a krásnější.Neboť každý z nás má právo na to vést vědomý život.

V dnešní době je život lidstva velmi ovládaný a uspěchaný.Láskyplný svět člověku nabízí vše, co je potřeba k ovládnutí sebe sama a k plnému uvědomění. Ať už má člověk v životě jakékoliv poslání, toto je cesta, na níž si každá bytost najde to své (ořechové) ☺.

Jejich poselstvím je naučit nás lásce sama k sobě, a tak rozdávat lásku ostatním lidem.

Láskyplný svět nám nabízí mnoho možností, jak se posunout v životě o krok dále, jelikož každý z nás je jiný a má jiné potřeby.

Tyto možnosti nám ukazují způsoby, jak můžeme navýšit své vědomí do vyšších úrovní, a stát se tím tak moudřejšími a spokojenějšími. Poté dokážeme šířit lásku všude kolem sebe.

Vize Láskyplného světa jsou podle mého názoru silné a obrovské. A nebude trvat dlouho a sen se stane skutečností.

Vizi Láskyplného světa vnímám: sjednotit lidi stejně smýšlející a vytvořit tak velkou a láskyplnou rodinu, která se bude vzájemně podporovat, respektovat a pomáhat si. Jež si zároveň nebude nic nalhávat a bude k sobě upřímná ve všech aspektech lidského života. Je to vize, která ukazuje člověku cestu k nalezení osobního štěstí.

Láskyplný svět také chápu jako cestu, která nás učí se dívat na život z pohledu hráče. Je to cesta, která nás učí hrát těmi jednoduššími způsoby, jež nám dodá mnoho odvahy a vůle.

Člověk tak probudí svou osobnost získá vyšší sebevědomí, stává se klidnějším a spokojenějším. Tato cesta vede ke krásnému spokojenému životu ☺.”
Míša AKARATURA

 

Rozšířit povědomí o jiné možnosti života. Vnímám to jako možnost pro lidi žít jinak a něco pro to skutečně udělat, , a ne jenom o tom žvatlat.” Martin Lopatka

 

“Láskyplný svět doopravdy přišel s velmi unikátním zasvěcovacím systémem. Vážím si otevření a zpřístupnění této cesty všem lidem bez jakéhokoli omezení.” Vojta

 

“Ukázat lidem tu krásnější cestu. Cestu k poznání sebe sama.”
Martin Pacalaj

 

Přinášet lásku a pohodu do světa. Prakticky, každý den, tím, jak měníme a poznáváme sami sebe.
Radek Bouře

Stojíme si po boku každý den

A my už jen dodáme, že jsme neuvěřitelně hrdí na to, že vám stojíme po boku doslova každý den. Ve chvíli, kdy se s námi vydáte na tajuplnou cestu sebepoznání, můžeme spolu strávit dva a půl  roku v Astrální akademii a následně celý život v přátelství.

Víme, jak je náročné plnit si své sny a jít si každý den za svým cílem - proto jsme tu. 

Víte, pomůžeme vám najít sami sebe, nadefinovat vaše sny, najdeme cestu, jak sny uskutečnit.

Objevíme smysl vašeho života a poznáme spolu i nehmotný svět, jelikož v Univerzu je vše provázáno se vším.

Na této cestě je každý den důležitý

Taková cesta ovšem není jen procházka růžovou zahradou. Na této cestě je každý den je důležitý, a proto se reálně můžeme denně vidět prostřednictvím videokonference (videokonference každý den skutečně probíhají a je jen na vás, zda se připojíte) v malé skupince lidí, s vaším Průvodcem, kde budete vše potřebné společně řešit.

Stane se z vás parta, která se vzájemně podporuje v těžkých chvílích a společně se raduje z úspěchů. Budete mít kolem sebe lidi, kteří tě skutečně chápou a podpoří vás v jakékoli situaci. 

A účast na spoluvytváření takovéto komunity nám poskytne příležitost k tomu, abychom na sebe oprávněně mohli být hrdí! 

Pro lepší pochopení si vezměme metaforu ze situace, kdy bychom se chtěli naučit plavat. 

Věříme si navzájem

Mnoho systémů nabízí návod “jak plavat” a nechá vás, ať sami skočíte do jezera. 

Pojďme se na to podívat - je to velký krok. Máte návod jak plavat, viděli jste to možná i na videu, všechno se zdá tak jasné a snadné. Dojdete na břeh jezera, díváte se na hladinu vody. Jak se nyní cítíte? V hlavě možná běží myšlenky, jak je to na videu snadné, ale vy to máte teď vyzkoušet sami a nikdo tu není. “Co když se to nepovede? Co když se mi něco stane?” Odhodlání klesá a nervozita stoupá. Jdete tedy zpět k počítači a píšete dotaz na podporu a čekáte na odpověď někoho z týmu, koho vlastně vůbec neznáte. 

My víme, že “naučit se plavat” není jednoduché, a tak vám nejen poskytneme návod, ale i půjdeme do té vody s vámi.

Tatáž situace:

Stojíte na břehu, máte v hlavě všechny potřebné návody, díváte se na hladinu vody, ale vidíte, že vedle vás stojí kamarád, který plavat umí. Jak se vám teď půjde do vody? Je to teď lepší? 

A tento kamarád je tu skutečně fyzicky pro vás každý den. Denně spolu sdílíte vše, co se děje, a vše také aktivně řešíte. 

Právě toto je ta smysluplná cesta! Vytvářet přátelství a společně růst. Tvořit ten nejlepší svět, jaký si jen dokážeme představit. 

Toto se týká především Astrální akademie, pokud ale nechceš jít dlouhodobě a máš akutní problém, který je nutné hned řešit, i na tebe jsme mysleli a to v podobě:

  1. Regresních terapií - získání smyslu života, pochopení souvislostí, zbavení se fóbií, podpůrné léčení fyzického těla, potvrzení reálnosti minulých životů a mnoho dalšího. 
  2. Mimotělní působení - nevítané bytosti v tvém domově, špatné energie v obydlí, vytváření podpůrného prostředí dle vašeho přání (vyšší kreativita, lepší spánek apod.) 

Vytváříme bezpečný prostor, kde sami obejvíte, jak dál... 

Ty žiješ tento život - tvůj život - užij si jej nejlépe, jak dokážeš.