Rozhovor s Terí Sidris o astrálním cestování
Terí, většina z nás se snaží naučit se astrálnímu cestování. Ty máš však originální zážitky kdy jsi samovolně vystoupila svým astrálním tělem. Jaký je to pocit, když nejsi na takovou událost připravena?
Jak je těžké udělat sushi? Přáátelé je to jednoduché a ta chuť řasy je nepopsatelně delikatesní, pojďte do toho s námi! :)
Zde uvedený návod pomáhá na prevenci rakoviny tlustého střeva, čistí cévy, dodává pocit nasycení, minerály a mnoho přírodního jódu, jen za použití řasy Nori. Rýže pak dodává pohodu, pomáhá migréně, zubům, dásním, je proti průjmu a pomocník při pro hubnutí. Avokádo je plné antioxidantů, pomáhá vést dlouhý život, snižuje špatný cholesterol, dodává sílu při chřipce a podporuje vlasy.
Nejdříve jsme poctili návštěvou několikero japonských restaurací, kde jsme dostali jistotu v chuti kvalitního sushi. A tak jsme si pořídili:
Jak málo ingrediencí, že?
A příprava maki sushi, čili rolované sushi je ještě snadnější!
1)Při vaření nesolené rýže si v mystičce připravíme ocet s cukrem a solí. Ještě horkou uvařenou rýži pak velmi opatrně prohněteme právě s touto octovou zálivkou. Rýže bude díky tomu stále jemná.
2) Nakrájíme si na tenké podlouhlé plátky okurku, avokádo (houby, vajíčko, barevné papriky…)
3) Zcela usušíme ruce a řasu položíme na bambusovou podložku. Již vychladlou rýží poklademe dolní polovinu hrubého povrchu řasy. Rýže raději dávejme méně, nechceme tlustý knedl :) Na střed rýže položíme úzký pás zeleniny. Omyjeme ruce, opět usušíme, neboť voda by sloužila na Nori jako lepidlo.
4) Zabalíme. Vážně je to jednoduché, jen to děsivě vypadá :)
5) Vzniklou rolku nakrájíme na 8-10 plátků pomocí velmi ostrého nože, který vždy po ukrojení plátku utřeme od rýže.
6) Nazdobíme na talířek. A s hůlkami sushi velmi krátce namáčíme z jedné strany do sójové omáčky Tamari a z druhé můžeme do Wasabi pro prolnutí chutí.
Vhodná je výzdoba domácnosti, která dodává jemnou iluzi Japonska. Jíme pomalu a vychutnáváme doslova každé sousto.
Dobrou chuť, Itadakimasu ~:o)