Rychle otázky k astrálnímu cestování 

Rychle otázky k astrálnímu cestování 

Při tréninku astrálního cestování již kolem sebe cítím energie, ale stále nedokáži opustit tělo. Co s tím? 

Je potřeba ještě více prohloubit tvou koncentraci, nebo více uvolnit hmotné tělo (což spolu úzce souvisí). Může také pomoci projít pocitově skrz prožitky, ve kterých jsi se zastavil. 

„Co je za tímto prožitkem?“ A jít buďto pocitově hlouběji, propad se více do sebe… Nebo naopak jít dál. V astrálním světě není nahoře a dole, hlouběji a výše. Vše to jsou jenom slova, která nám můžou pomoci prohloubit naší koncentraci a dostat se „dál“. 

Můžu potkat démona? 

Ano, když budeš chtít. Asi tak jednoduchá odpověď by mohla být. Nicméně mi to nedá a trochu to rozvedu. 

Stejně jako ve hmotném světě můžete potkat nejrůznější typy lidí, tak v astrálním světě si vše vynásobte nekonečnem. Jsou zde bytosti nekonečných tvarů a povah a vy je můžete i nemusíte potkat. Závisí to čistě na tvé vůli, stejně jako se v hmotném světě rozhoduješ, jestli půjdeš dnes odpoledne do posilovny, kostela, nebo do hospody. 

A jestli je tvá duše introvertní, tak v astrálním světě s největší pravděpodobností budeš jen ty sám, ve své Síle. Co vyzařujeme, to se v astrálním světě děje. 

Případně se ještě před astrálním výstupem můžeš propojit se svou ochrannou bytostí, Silou, energií… Abys byl potom úplně v klidu a pohodě. 

Ochranná bytost (audio meditace 28 minut)

Ochranná bytost (audio meditace 28 minut)

Dáš mi důkaz, že astrální cestování existuje?

Toto je velmi častá otázka a já ji chápu. Mysl hledá všechny možné důvody, proč astrální cestování odsouvat, nebo ho odsuzovat. Je zde ale velmi důležité pochopit, co se stane, když člověk astrálně vystoupí. 

Ve chvíli, kdy jste pouze vy jako čistá bytost, tak opadají chtíče a touhy, které jsou ve hmotném světě. 

Chtěli jste vystoupit, abyste se podívali na kamarádku ve sprše? 

V astrálním světě nemáte testosteron a chápete, že každý má hmotné tělo. 

Chci se potkat se zemřelým pejskem.

Po vystoupení cítíte klid a nekonečnou lásku. Víte, že pejsek je v pohodě a nemáte potřebu jej hledat. 

Chci se učit během spánku na přijímací zkoušky.

S velkou pravděpodobností dojdete k pocitu, že přijímací zkoušky jsou zábava hmotného světa, ale vy nutně musíte zjistit, co je ve vesmíru.

Toto jsou pouze ukázkové příklady. Někomu dává skutečně ohromný smysl se i v astrálním světě učit latinsky, trénovat na klavír, malovat obrazy. Každý v astrálním světě žije svůj smysl života a je neuplatitelný, protože tam peníze nemají žádnou váhu. 

Tedy i když mi nabízíte ohromné sumy v případě, že vám dám jasný důkaz, tak já astrálně vystoupím a půjdu za svým smyslem života. A to je ten ohromný bonus, který vám astrální cestování dá. Stanete se neovlivnitelnými a tvoříte skutečně jen to, co dává hluboký smysl vám.