Při astrálním cestování dokážeš vidět své fyzické tělo

Při astrálním cestování dokážeš vidět své fyzické tělo

Několik dní, týdnů, měsíců trénuješ astrální cestování a pak se to najednou stane. Vnímáš vibrace po celém těle, svět se začne točit, ty se zvětšuješ (nebo se někam propadáš). Všechno v tobě křičí, že toto není normální, ale ty to chceš. Konečně poznáš, co je za hmotou. 

Prožitky se zesilují a ty najednou levituješ ve své místnosti. Ohlédneš se zpět a tam vidíš na posteli sám sebe.

Kdo jsem? 

A najednou začne vše docházet. Ty nejsi to hmotné tělo, které v klidu spí na posteli. Ty jsi něco více… Kdo vlastně jsi? 

A zde začíná tvá hluboká cesta sebepoznáním. Jestli si do této chvíle žil v domnění, že kurz osobnostního rozvoje a nejlepší koučové pomůžou najít TEBE a tvé poslání, tak tady začíná zcela nová úroveň. Tak hluboké sebepoznání, které přesahuje hmotný svět. 

Existuje mnoho „druhů“ astrálního cestování a ne vždy musíš vidět své hmotné tělo, ne vždy se po výstupu objevíš ve svém pokoji. Ale vždy když vystoupíš, tak cítíš kdo reálně jsi. Bez omezení materiálního světa. Může to být z počátku ohromné a může trvat nějakou dobu, než vše dokážeš uchopit, ale tahle cesta skutečně za to stojí. Znát svou podstatu a cítit, kdo jsem a proč jsem se narodil na tuto planetu.

Nechtěj nutně vidět své hmotné tělo

Mnoho lidí velmi usiluje o to, aby uviděli své hmotné tělo na posteli. Tento záměr má jedno velké úskalí. Ve chvíli kdy vystoupíme astrálně a začneme myslet na naše hmotné tělo, okamžitě se do něj vrátíme. Tedy takový malý tip závěrem. Až astrálně vystoupíš a objevíš se u sebe v pokoji, jen se rozhlížej zvědavě kolem po místnosti… A v tu chvíli náhodou uvidíš své hmotné tělo, které leží na posteli. 

Necítíš se ještě na astrální cestování, ale chceš začít vnímat sám sebe mimo prostor a čas? Vyzkoušej meditaci Zrcadlo, která ti umožní nahlédnout do astrálních sfér.

Meditace zrcadlo (35 minut)

Meditace zrcadlo (35 minut)