Jakou (nad)přirozenou schopnost chci mít?

Jakou (nad)přirozenou schopnost chci mít?

Ahoj, tady Sidris 🌟

Mnoho (nad)přirozených schopností jsem v sobě již probudil. Ať se jedná o telepatii, telekinezi, vidění aury a mnoho dalšího (mimochodem všechno tohle se spolu učíme v Astrální Akademii, kde můžete být s námi týden nezávazně zdarma).

Ale teď pracuji naplno na další (nad)přirozené schopnosti a tím je ovládnutí časoprostoru. Pod tímto záhadným pojmem se schová například mnohem známější pojem teleportace. 

Ovládání časoprostoru je velmi praktické v běžném životě. Už se mi párkrát povedlo začít schůzku v 9 hodin - klient tam na mě čekal přesně na čas, takže jsem se potkali ve správný čas i ve správném prostoru. A když jsem po necelé hodině skončil a klient odešel, podíval jsem se na hodinky a opět bylo 9 hodin a náhodou kolem šel další klient a říká: „Sidris, vím, že nemám domluvenou schůzku, ale moc s tebu potřebuji mluvit.“ 

Mohl jsem tak v klidu říci: „V pořádku, právě teď mi tu vznikla hodina prostoru.“ 

Myslím, že tohle je nejsnadněji pochopitelná ukázka ovládnutí času.

A proč ovládat prostor?

To už je trochu spojené s tou teleportací. Můžu zmínit příběh jednoho studenta Astralní Akademie, který za velmi špatného počasí jel se svou ženou v autě. Hlídal si brzdová světla auta před sebou. V dešti to bylo jen tak tak vidět… Najednou auto před ním prudce zabrzdilo a on věděl, že tohle neubrzdí. Silnice kluzká a on je moc blízko na tuhle rychlost. Najednou se prostor kolem nich protáhl, čas se zpomalil, on stál na brzdě, jeho žena cítila jako když vteřina trvá 10 vteřin. Najednou auto stojí a oni jsou stále stejně daleko od auta před nimi. Jako kdyby se prostor nátahl, aby stihli bezpečně zabrzdit a pak se opět navrátil do původního tvaru. 

Zatím máme tyhle zážitky více méně náhodně, ale učíme se z nich, poznáváme je a už jsou první malé úspěchy i u vědomého využívání těchto schopností. Miluji studovat věci mezi nebem a zemí. 

A jakou nadpřirozenou schopnost chceš mít ty? Napiš nám mail na muj@laskyplnysvet.cz
Miluji všechny vaše příběhy a i když nestíhám někdy včas odpovídat, tak všechny si vždy přečtu. Děkuji za vás. 

Měj překrásný den a vítej ve tvém novém životě. 🌟