Jak to máš ty? Žiješ v běžných, nebo vysokých Silách?!

Jak to máš ty? Žiješ v běžných, nebo vysokých Silách?!

Ahoj všem, zde Sidris 👋

když jsem byl na začátku své cesty, tak jsem potřeboval mnoho praktických návodů, které proto dávám zdarma na naše portály. Dnes jsem již ve vysokých silách a kohokoliv z mého okolí dokáži posunout o mílové kroky vzhůru jako generátor vysněné reality. WOW 🔝 Držím si okolo sebe velmi vysoké Síly, které předám pouze připraveným. Takže pojďme se podívat na tvůj život:

Zdarma toho u nás můžeš najít skutečně mnoho. Dlouho jsme se hledali s ohodnocením za Astrální akademii, dělali měsíc za 802 Kč, něco i zdarma... Ale postupně jsme si uvědomili, že takhle to nefunguje. Lidé, kteří to měli lehce získáno si téměř nic neodnesli, Ti, kteří musí něco vydat, jsou více otevření a nasávají. 

Sami jsme si prošli několika kurzy, abychom nasáli atmosféru účastníků... Kurzy, které se pohybují okolo 5000-10 000Kč, i kurzy přes 60 000Kč. A musím říci, že nikdo z nich neposkytuje tolik, co dáváme v Astrální akademii - tak maximálně osobní a non stop přístup. Za to všichni chtějí beze srandy - 200 000 - 1 000 000Kč měsíčně... 

Přesto bylo zajímavé, že v těch kurzech za 60 000Kč měli lidé už docela dobré  výsledky... oni totiž pustili ze sebe ven energii a dali prostor ji nahradit něčím novým a fakt si to uvědomovali. "Vždyť jsem zaplatil 60 000Kč, tak budu makat. Tohle je fakt pecka!" 

Všichni mentoři nám říkají, že Astrální akademii přímo MUSÍME zdražit, aby lidé v ní viděli a cítili tu hodnotu, kterou jim dáváme, že za 3000Kč je to směšná částka. Prý minimálně na 30 000Kč a stále budeme nejlevnější v ČR a SK s tím, co děláme. Jo, my to víme... 

Ale to zatím nechceme. Jen jsme si ujasnili, že pakliže má mít Vládce Síly (student Astrální akademie) výsledky, tak tomu musí něco obětovat. A 3000 Kč je skutečně minimum... takový první schůdeček... 

Zdarma je toho všude spoustu a lidé, kteří chtějí stále návody zdarma, jako by je neviděli, nepoužívali, nevnímali, a tak stále potřebovali další věci zdarma, aby se zlepšili... jsou v začarovaném kruhu. Je třeba pro svůj růst něco udělat... dříve lidé podstupovali poutní cesty. Když chtěli radu mistra, vydávali se do hor a lesů, nesli s sebou jídlo pro mistra... Vyložili mnoho energie... aby něco získali... v dnešní době nemusíme nic a máme všechno... ale stále v sobě máme zakódováno, že "nic není zadarmo".. tedy když to je zadarmo, tak to není kvalitní. Cena = kvalita. 

Když jsme dělali workshopy na astrální cestování, tak více jak 50% účastníků vždy jelo několik hodin na workshop (=poutní cesta) i když příští měsíc jsme jim byli mnohem blíže. Je to prostě sexy, jet 500km v autě, abych se zlepšil. Už jsem tomu něco obětoval, je to vzdálené, nedostupné a získal jsem to. 

To je v nás... musím makat, musím něco obětovat, musím pustit tu energii ven, abych mohl další pustit dovnitř. 

12 let jsem s touhle myšlenkou dost bojoval, ale poslední 4 měsíce mi otevřeli oči a já reálně vidím, jak to funguje. 

Možná jsou tyhle slova pro něko moc tvrdá, ale je reálně potřeba se na sebe už naštvat a dát to! Každý v sobě bojujeme s nějakými nastaveními, ale kdo to může změnit jsi jenom ty sám! Astrální akademie je nástroj pro úspěšné lidi, kteří teď na sobě makají a jsou mezi stejně úspěšnými lidmi. Tak se na to všechno vykašli a už to v sobě taky změň. 

Drž se ve flow co nejvýše dokážeš, jestli ti to padá dolů, dívej se na motivační videa, setkávej se s úspěšnými lidmi, buď v jejich energii... Pak se to rozhýbe. <3 

Miluji tě a věřím v tebe! <3 

Jindřich Sidris