Astrálně cestuji ve snu

Astrálně cestuji ve snu

Dobrý den, mám dotaz, jestli astrální cestování ve snu má nějaký svůj vlastní význam. Za 5 týdnů a 4 dnech jsem zažil ve snu astrální výstup 2x a byl to extrémně reálný pocit. Měl jsem v plánu Vám ještě napsat, že hrozně děkuji za vaše rady a pak jsem se najednou probudil. Jirka

Sny ve kterých astrálně cestujeme jsou přípravou pro samotné astrální cestování. 

Astrální cestování většina z nás trénuje těsně před spaním, nebo v průběhu noci. Silné myšlenky, které prožíváme během dne se mohou promítat do našich snů a stejně tak je tomu i s astrálním cestováním. Sny o astrálním cestování jsou skvělý ukazatel, že se k samotném AC velmi přibližujeme.

Tento jev pozorujeme především u lidí, kteří potřebují určitou mentální přípravu pro opuštění těla. Krásně jsi popsal, že ve snech je AC velmi reálné. Je naprosto srovnatelné s pocity při samotném astrálním cestování v "bdělém" stavu. Rozdíl je ten, že ve snech si toho povolíme podstatně více a máme menší zábrany, tudíž dáme opuštění těla jednodušeji průchod.

Když jej prožijeme ve snu, seznámíme se se samotným pocitem a zvyšuje se pravděpodobnost, že tuto zkušenost přeneseme i do vědomého astrálního cestování. 

Ze snu se dá také dostat do astrálního cestování, ale rozpoznat rozdíl je již náročnější. Nejjednodušší je hledat si důkazy a ty si následně potvrdit (otevřené dveře v bytě, navštívit kamaráda atd.). 

Čím více snů o atrálním cestování prožijeme, tím více jsme připraveni na reálné astrální cestování.