Mám strach, samovolně opouštím tělo

Mám strach, samovolně opouštím tělo

Někdo se o astrální cestování musí dlouhodobě snažit, jiným se děje samovolně, neboť je to zcela přirozený prožitek. Základem krásného astrálního cestování je mít dostatek informací a případně mít i kolem sebe další astrální cestovatele, kteří milují život nezávislý na hmotném těle. Tak, jako se setkáváme v Astrální akademii.

Zdravím,

nevím, jak začít, tak jdu rovnou k věci. Kolem 17. roku se mi stala první spánková paralýza. Pak to nějaký čas pokračovalo a z paralýz se stalo samovolné astrální cestování, no jestli se to dá tak nazvat, jelikož naštěstí moje mysl a můj anděl strážný to vždy utnuli ještě před opuštěním těla. Teď mi je 18 let. Bylo a stále je to pro mě velice nepříjemné, tak jsem jednou zašla za mojí psycholožkou, která věří i v duchovno a takové věci, a ta mi poradila si nakreslit na zrcadlo, které mám v pokoji, takový symbol "uzavření" brán. Od té doby, co jsem nakreslila symbol na zrcadlo, bylo samovolné AC minimální. Jenomže včera se mi to zase stalo. Pořád stejný scénář, spím a pak najednou slyším jak když praskání elektřiny a trošku brnění těla, říkám si, že nechci nikam vystupovat, že chci zůstat ve svém hmotném těle, prosím svého anděla strážného a po nějaké chvíli to přestane, ale není to hned, jakoby mě něco tahalo a já jsem hrozně unavená na to proti tomu "bojovat", někdy jsem si říkala, že se tomu poddám, že už to nezvládnu, ale pokaždé jsem se nějak přemohla a našla ten kousek energie, který mě "vysvobodil". Nějak mi to nedá spát (doslova :D) a chtěla bych to nějakým způsobem vyřešit, ale na astrální cestování pořád ještě nějak nemám odvahu, bojím se, že dostatečně neovládám svou mysl, ba naopak mi přijde, že si sama přivolávám negativní myšlenky. A tak píši Vám, jestli byste mi mohli nějak poradit, jestli je pro mě vhodná regresní terapie, nebo jestli to má nějaké řešení.

Děkuji a přeji krásný zbytek dne.:)

 

Zdravím, Jani, tedy Terí Sidris,

musím upřímně hned na začátek říci: víš, že tímto mailem bys naštvala spousty lidí, kteří se o astrální cestování dlouhodobě snaží a stále jim to nejde? :-))) Máš nádhernou možnost poznávat samovolně astrální sféry a bráníš se tomuto nádhernému poznání, ale společně to zvládneme :)

Vše a všechny poznat

Asi bych ti doporučila navštívit minimálně přednášku, kterou máme o astrálním cestování, nebo ještě lépe online kurz, kde se budeš učit ovládat svou mysl, dále praktická cvičení, jak se bezpečně pohybovat v astrálních sférách. V Astrální akademii se navíc seznámíš s astrálními cestovateli, kteří to milují a jejich nadšení je velmi nakažlivé. :)

Pochopíš, že astrální cestování je dar, radost a dokonalá hra života, nikoli přítěž, které je nutné se bát. :) Vezmi si, že můžeš být během vteřiny kdekoli na naší planetě, můžeš se pohybovat pod mořem a plout s delfíny, vyletět do vesmíru, cestovat za šamany, navštěvovat své kamarády, a to vše nezávisle na svém hmotném těle. Vše hned a tady a velmi reálně. Vždyť je to úžasné!! :-)

Astrální cestování je zcela přirozené pro každého člověka. Pouze se o něm tolik nemluví.

Pro tebe je hodně důležité poznat lidi, kteří se astrálního cestování nebojí.

Akutní pomoc

Co pomáhá zcela prakticky zůstat v těle, je studená voda. Takže když si  dáš k posteli skleničku se studenou vodou a ve chvíli, kdy na tebe opět půjde opuštění těla, se stačí vody napít. Pakliže již toho nebudeš schopna, aspoň se skleničky dotkni a voda tě i tak stáhne. Dokonce se stačí skleničky s vodou v krajním případně dotknout jen astrálním tělem a i to tě již přitáhne více do hmoty. :)

Piš nám na muj@laskyplnysvet.cz a pojďme jistě do hloubky, poznejme vše.