Inspirativní články pro váš rozvoj

Závislost na duchovním růstu

Dosahuji tolik chtěné proměny a posunu! Ale nejde jen o meditaci, jsou to další úžasně zvolená cvičení a aktivity, díky kterým se měním, vývoj se děje každý den, vidím to instantně.

Je astrální cestování bezpečné?

Dnes v noci mě z ničeho nic přepadla situace, kdy sem se zachvěl, začal slyšet elektrické výboje, vidět fialovo-růžovou barvu, místy s zářivě bílými body...pak, silné prasknutí, a já se jednak strašně lekl, hned na to jsem opět opustil své tělo, bez velkého úsilí... Jsem zvědav to ano, mám z toho však velký respekt až strach, bojím se duchů a jiných věcí, kterým se svou fyzickou silou neubráním...

Mile pohlcen spánkovou paralýzou

Úplně mi tato zkušenost změnila pohled na spánkovou paralýzu, takže teď už vím, že se jí nemusím bát a brát ji jako něco děsivého, nebo jako nějakou poruchu, právě naopak, jsem za ni teď moc rád.

Jsem hoden astrálního světa?

Ten nejintenzivnější pocit ve svém životě, cítím, že konečně vím, kam patřím, a že vím, kam chci jít. Ne utéct, ale poznávat. 

Deprese v mladém věku a jak jsem ji zvládl

Asi v šestnácti jsem si uvědomil, že se mi splnil můj sen. Byl jsem jeden z hlavních vůdců naší bandy, mluvilo se o mně v sousedních městech, mladší kluci chtěli být jako já, oblékali se stejně, dokonce používali mé hlášky, chtělo se mnou chodit spoustu holek a všichni se mnou chtěli být kamarádi. Ale za jakou cenu? Věděl jsem, že něco ve mně bylo špatně. 

Když se světy propojují (samovolné astrální vystoupení)

Ponořila jsem se do téhle krásy a najednou zjišťuji, cítím, uvědomuji si, že jsem mimo své tělo, že plně vnímám, jak sedím a jak jen přitakávám tomu, co říkají, ale nebyla jsem to na plno já... Jako bych slyšela svůj hlas někde v tunelu, tak vzdálený. 

"Astrálně jsem vystoupil!"

Láďa vystoupil už po 3 dnech, díky volně dostupným materiálům na našich stránkách. Tady je jeho příběh 🔜