Inspirativní články pro váš rozvoj

Vzkaz z nebe

Maminko, tatínku,
Pokud právě plánujete, že mi otevřete brány, abych mohlo přijít na svět, chtělo bych vám vzkázat:

Jak komunikovat se zemřelými?

Otázky na komunikaci se zemřelými jsou poměrně časté. Rozloučit se s blízkými osobami, které opustili tento svět není lehké. Spousta z nás hledá způsob, jak se s nimi rozloučit, či vyřešit záležitosti, které nestihli v hmotném světě.  Spojit se nimi lze více způsoby a dnes si je vysvětlíme. 

Astrálně jsem si objednala obraz

Pri astrálnom výstupe sa mi podarilo dostať sa do miestnosti plnej obrazov. Išla z nich obrovská sila, skrývali v sebe neskutočné pochopenie a vášeň. Zároveň som vnímala ženu (brunetu), ktorá maľovala obraz. Dívala som sa na to, ako robí pohyby štetcom a  ako do toho dává tú lásku. Tak som sa rozhodla nacítiť krásne čisté vedomie maliarky a postupne som cítila, že ma dokáže maliarka vnímať. Vedela som presne, čo chcem vytvoriť aby to vyjadrovalo moju charizmatickú podstatu a tak sme začali spoločne maľovať....

Derealizace a depersonalizace

Depersonalizace a derealizace, v poslední době velmi často zmiňované pojmy. Možná pro někoho až moderní téma. Co to ale ve skutečnosti znamená? Ruku na srdce, když se před vámi někdo zmíní, o tom, že trpí jedním z těchto “nešvarů“, víte doopravdy o čem mluví? Vysvětlení není jednoznačné, ani snadno uchopitelné. Přiblížíme si je tedy ze dvou hledisek.

Závislost na duchovním růstu

Dosahuji tolik chtěné proměny a posunu! Ale nejde jen o meditaci, jsou to další úžasně zvolená cvičení a aktivity, díky kterým se měním, vývoj se děje každý den, vidím to instantně.

Je astrální cestování bezpečné?

Dnes v noci mě z ničeho nic přepadla situace, kdy sem se zachvěl, začal slyšet elektrické výboje, vidět fialovo-růžovou barvu, místy s zářivě bílými body...pak, silné prasknutí, a já se jednak strašně lekl, hned na to jsem opět opustil své tělo, bez velkého úsilí... Jsem zvědav to ano, mám z toho však velký respekt až strach, bojím se duchů a jiných věcí, kterým se svou fyzickou silou neubráním...

Mile pohlcen spánkovou paralýzou

Úplně mi tato zkušenost změnila pohled na spánkovou paralýzu, takže teď už vím, že se jí nemusím bát a brát ji jako něco děsivého, nebo jako nějakou poruchu, právě naopak, jsem za ni teď moc rád.

Jsem hoden astrálního světa?

Ten nejintenzivnější pocit ve svém životě, cítím, že konečně vím, kam patřím, a že vím, kam chci jít. Ne utéct, ale poznávat.