Jsem hoden astrálního světa?

Jsem hoden astrálního světa?

Doporučujeme zkušenost Karla, třeba to máte také podobně?

Na úvod bych Vám chtěl bych moc poděkovat, jelikož to, co děláte, má určitě nejen pro mě velkou hodnotu, a já si moc vážím toho, že astrální cestování na české scéně vůbec někdo propaguje.

Nebudu lhát, zprvu jsem byl skeptický, tak jako u všeho. Nikdy, opravdu nikdy dříve bych nějaké mimotělesné zážitky nebral vážně, chápal bych je jen jako pouhý “ezoterický výmysl”. V sedmnácti letech se ke mně pravděpodobně osudem dostalo video, kde pan Tomáš Poutník docela otevřeně a sebejistě mluví o astrálním cestování a i na jeho vystupování byl vidět jakýsi vyšší nadhled nad “existenčním pochopením” světa. V tu chvíli to samozřejmě zatřáslo mým konzervativním Já. Říkal jsem si, že ten člověk přece nechodí dobrovolně na přednášky a nevypráví tři hodiny o něčem, čemu by sám nevěřil a ani z toho nic neměl. Zakoupil jsem si tedy knihu “Astrální cestování v praxi” od Roberta Bruce a tam jsem se hned na začátku dozvěděl, že musím být hlavou natočený sem a tam, za hlavou mít to a tamto, vytvářet ochranné štíty a podobně. Nějak mi to nesedlo, jelikož jsem viděl, jak to pro p. Poutníka bylo až moc samozřejmé, než aby si každý den před astrálním cestováním připravoval laboratoř magických předmětů, aby se to vůbec podařilo. Kniha mne alespoň přivedla k lepšímu chápání, co to vlastně astrální cestování je. Pak jsem dál sledoval výklad p. Poutníka, který se rovněž zmínil o trilogii knih Roberta A. Monroa, což bylo přesně to, co můj zaostalý mozek, na plno ponořený do vědeckých důkazů, potřeboval. Jeho knihy jsem až hltal s nadšením, že bych tak jednou mohl žít i já. Po dočtení jsem zažil ten nejintenzivnější pocit ve svém životě, cítil jsem, že konečně vím, kam patřím, a že vím, kam chci jít. Ne utéct, ale poznávat. 

Dosud největší spirituální krize / příležitost

Nicméně poté z nějakého důvodu přišla má asi dosud největší spirituální krize. Kdo vůbec jsem a proč si myslím, že jsem astrálního cestování hoden? Bylo to příšerné, sám sebe jsem ujišťoval o tom, že si nemůžu tuto schopnost nárokovat, a začal jsem zpytovat svědomí, jen abych se “očistil” a nabyl pocit, že už mohu začít zkoušet astrálně vycestovat. Jak jsem později pochopil, tak to byl jen další záchvat mého ega, abych se utvrdil v tom, že teď už dělám věci správně. 

Čas utíkal a já absolutně vypustil astrální cestování z hlavy, začalo mi maturitní období, problémy  mezi mnou a mými rodiči, a tak dál a tak dál. Asi to tak být mělo, s tou největší pokorou bych rád prohlásil, že jsem za tu dobu trošku “dozrál”. 

Kdo říká pravdu, a kdo si vymýšlí?

Minulý rok jsem se konečně s přítelkyní nastěhoval do vlastního a začal pracovat v naší rodinné stavební firmě. Jednoho dne jsem zas četl něco o astrálním cestování a na PC mi vyjela reklama na Váš web. Přečetl jsem si ho snad celý, až jsem dorazil k Vašemu kurzu astrálního cestování. Nehodlám lhát, opět, jako již tradičně, jsem byl skeptický, jelikož (to musíte sami uznat ) lze u této problematiky jen obtížně odlišit, kdo říká pravdu, a kdo si vymýšlí. Řekl jsem si, že na zkoušku zaplatím za první měsíc video tutoriálu a že jsem peníze už utratil i mnohem horším způsobem, tak mě to nezabije. 

Úspěch! Astrální Sílou pohybuji předmětem a 40 minut transu

Nyní nastal čas se Vám omluvit, jelikož jsem už během prvních tréninků v sobě konečně cítil to “něco víc”. Celé moje váhání dovršil večer, kdy jsem prováděl Váš cvik s rolující bankovkou a ve chvíli, kdy jsem ji položil na dlaň, se do pěti sekund srolovala a odkutálela se mi z dlaně. V ten moment bych Vám přál vidět můj výraz. Ponořil jsem se do toho srdcem i duší, bohužel mi pak později šlo bankovku “jen pomalu” ohnout a už to nebylo nikdy jako napoprvé. Díval jsem se na každé video, které mi od Vás přišlo, a nedočkavě čekal na další. Dostal jsem se do fáze, kdy jsem se i na 40 minut ponořil do transu a hýbal svými astrálními končetinami, bohužel žádné vibrace, občas jen pískání v uších, které se mi nedařilo zesílit. Asi jsem moc „tlačil na pilu“… 

Smrti se již nebojím

Celkově se mi změnily priority a už nemusím být v budoucnu milionářem se super sportovním autem a barákem, že bych se v něm sám ztrácel. Jednoho večera jsem dostal křeč jícnu, kdy jsem se po nějakou dobu domníval, že je to infarkt, sedl jsem si na zem a řekl si, že jsem tento život prožil krátce, ale tak, jak jsem jsem si přál. Potom bolest přešla, já se zas mohl nadechnout, a tak nějak jsem si i dokázal, že se smrti nebojím. 

Byl jsem ze sebe nadšený a plný chuti “být”. Jenže pak přišel zlom.  Vztahy v rodině se značně zhoršily a rovněž situace ve firmě se obrátila k horšímu. Firma z různých důvodů přestala prosperovat a nastaly mi úplně základní existenční problémy, jako např. uhradit včas nájem a podobně. 

Prosím, abyste mylně nechápali tento můj mail jako prosbu o pomoc nebo snad o politování. Píšu Vám to, abyste se mohli lépe vcítit do mé tehdejší situace, a vůbec mám z nějakého důvodu zkrátka pocit, že bych Vám o těchto věcech měl napsat. 

Každopádně jsem v důsledku těchto nepříznivých životních okolností prožíval stále větší deprese, takže jsem na řadu měsíců ztratil i chuť astrální cestování dál nacvičovat. Nemůžete chtít astrálně cestovat, když se Vám nechce ani žít a ani už nemáte rádi sami sebe nebo svůj život. Nakonec to dopadlo mimo jiné tak, že jsem dokonce neměl ani těch pár set korun měsíčně na zaplacení vašeho kurzu, jelikož by mi nezbylo na jídlo, a tak jsem všeho vlastně z nouze nechal. Prošel jsem si doposud nezažitým emočním i duševním zhroucením, kdy jsem tvrdě doplatil na to, že až do té doby jsme byli zvyklí být vždy spokojení a dobře zaopatření, a ne takto živořit.. 

Byla to nutná životní zkušenost

Nyní však už pryč s depresí. Poslední týdny se začíná po těch asi osmi měsících situace alespoň ve firmě zlepšovat a jakoby osudově se nám nabídly jiné zakázky.  Pořídil jsem si vysněného pejska, mám život radši a konečně cítím zas tu touhu jít “tam”, zkoumat a mít se rád. A pochopil jsem, že to předtím byla nutná životní zkušenost. 

Konečně mám ze sebe radost - dělám co chci

Za těch pár prvních měsíců s Vámi a vašimi tutoriály jsem se necítil být tak sám, jako po celý dosavadní život, kdy jsem se tou svou samotou trápil a užíral. Konečně jsem ze sebe měl radost. Radost, že dělám, co dělat chci a co bych i skutečně dělat měl. Velice jste mi pomohli a já vím jen to, že až budu mít zas první peníze nazbyt, tak začnu pomalu od začátku s vaším kurzem a doplatím si ho celý, jelikož jsem si jist, že to, co z toho může vzejít, pro mě bude neocenitelné. 

Změnili jste mi život k lepšímu

A tak Vám strašně moc děkuji, že jste tu pro lidi, že vydržíte číst na internetu, jací jste podvodníci, zloději a nevím co ještě. Vaše práce má smysl, obrovský, a když už nic, tak minimálně mně jste změnili život k lepšímu. Pokud jste můj mail dočetli až sem, tak Vám děkuji za Váš čas a snahu mi porozumět, protože všichni mí přátelé by mě při zmínce o jakémsi astrálním světě „poslali někam“, s tím, že začínám bláznit. 

Rád bych řekl, že jsem se stal méně egoistickým a pokornějším, ale to mi zní příliš odvážně, takže jsem v tom na vážkách.

 :D Ještě jednou Vám děkuji a přeju Vám do života jen to nejlepší. Děkuji Vám, Sidrisi, Vaší ženě Terí a všem ostatním, kteří se na tomto projektu podílejí (a já teď počínaje dnešním večerem jdu zase usilovat o to, co si od života přeji. Astrálně putovat).             Karel

 

P.S. Děkujeme 💜 
P.P.S.
1) Na výběr máte mezi Online kurz Astrální cestování,

2) nebo přímé živé online setkávání s novými přáteli v Astrální akademii (stále běží týden na zkoušku zdarma).