Jak vyčistit domácnost od negativní energie, duchů a bytostí

Jak vyčistit domácnost od negativní energie, duchů a bytostí


Máme malou dcerku 21 měsíců. Už tři týdny při usínání ve svém pokojíčku řve mamí, v noci se třeba vzbudí až desetkrát a docela hystericky křičí mamí, mamí. Ale když spí u babiček, je všechno v pořádku, spí celou noc, nebo se vzbudí, maximálně se napije a spinká dál. Babičky a my s manželem děláme vše stejně. Tak mi přijde, že u dcerky nejde o žádnou separační úzkost, protože u babiček je úplně v klidu. Napadlo mě, že by v tom mohlo být něco víc. Bydlíme ve starším domě, kde před námi bydlelo několik generací našich předků. O babičce a dědovi vím, že umřeli v nemocnici, ale o prarodičích a dalších předcích netuším nic. A vlastně ani nevím, zda je možné, že se ,,vracejí” domů a to ji třeba ruší ze spánku, neříkám, že ve zlém, ale rozrušuje ji jejich přítomnost. Bylo by možné se s Vámi domluvit na schůzce? Eventuálně kdy a jaká je cena? Bydlíme 30 minut od Prahy. Děkuji.

Občas stačí málo

Pakliže doma necítíte silnou přítomnost bytostí a vy sami jste s partnerem v klidu, může se jednat pouze o nakupenou nepříjemnou energii v domácnosti. Ta vzniká při rodinných neshodách, hádkách, dlouhodobé nervozitě. Vše, co ze sebe vyzařujeme, se kupí v naší domácnosti. Ne nadarmo se říká: "Můj dům, můj hrad." A jak o svůj dům pečujeme, je jen na nás. 

Stejně jako děláme úklid fyzických věcí, je třeba jednou za čas uklidit i energie, které se v domácnosti nashromáždily. 

Jak na to?

  1. Usedněte do meditace a zklidněte svou mysl (návody zde).
  2. Představte si, jak z vás vyzařuje bílá čistá klidná síla, která se šíří celou domácností. Vše, na co cestou narazíte, se rozpouští v bílém světle. Takto v mysli projděte celou svou domácnost. 
  3. Následně tuto sílu v domácnosti ukotvěte. Způsob si každý musí najít sám. Smyslem je, že i když odejdete z meditace, tak tato síla tam stále zůstává a udržuje klid v domácnosti. 
  4. Zda se vám to povedlo, si ověříte tím, že ukončíte meditaci. Půjdete se třeba napít, nebo na pár minutek něco popracovat. Následně opět usednete do meditace a projdete znovu v mysli celou domácnost - zůstala tam nakupená bílá síla, nebo se něco změnilo?

Potřebuje péči

Stejně jako byt se postupně zanáší a potřebuje uklidnit, tak i vaše láskyplné tvoření potřebuje obnovovat a čistit. Jak často, záleží na vaši schopnosti - někomu bílá síla vydrží pár hodin, jiným pár dní. Pokročilí tvůrci dokáží sílu ukotvit v řádech týdnů až měsíců. 

Chcete pomoci?

Výše uvedený návod je jednoduchý a postačující. Pakliže ale chcete více pomoci, zde jsou od nás dvě cesty, jak "uklidit domácnost", které je zároveň vhodné kombinovat společně:

1) Meditace klidu 
Tuto meditaci si můžete pouštět každý den a klid v mysli rozšiřovat do celé domácnosti. Když jsme u metafory úklidu, tak toto je účinný čistící prostředek. Jen pozor - budete šířit do domácnosti KLID. Takže se může stát, že budete jako rodina klidná, ovšem také méně produktivní. Prostě pohoda - která však nemusí všem vyhovovat. "Meditace klidu" získáte jako audio meditaci zde.

2) Pravidelná očista prostor
Zde si najmete "uklízecí četu", která se o váš byt bude starat. Předem se domluvíme, jakou energii v bytě chcete mít. V čem vás má vaše domácnost (či kancelář) podporovat? Láska, klid, inspirace, produktivita, koncentrace, hojnost, zdraví? Postaráme se, aby vaše prostory byly jako ze škatulky a podporovaly vás na vaší životní cestě.  Domluvme se spolu zde.

Dojet na místo osobně? Veškeré procesy, které se dějí v nehmotných sférách, nejsou závislé na hmotném prostoru. Takže k tomu, abychom zvládli vyčistit vaši domácnost od negativních sil, nemusíme k vám cestovat naším fyzickým tělem. Postačí nám zcela fotky a pár dalších drobností (na všem se domluvíme předem po e-mailu) a můžeme u vás působit.