Přeji lidem zlé + Je smrt pouhá iluze?

Přeji lidem zlé + Je smrt pouhá iluze?

Dobrý den, jmenuji se Eon Fly a mám problém a taky pár otázek.

1) NEGATIVNÍ MYŠLENKY
Když na někoho pomyslím, tak se mi nevynoří nenávistné myšlenky ale rovnou ho urazím nebo si přeju něco hrozného, ale hned následovně si pro něj přeji něco dobrého, abych neovlivnil jeho život negativně, je to tak správně? Mám se snažit lidem přát jen to nejlepší? Já totiž nechci přát nic hrozného, ale moje mysl a budoucí já si semnou hraje :D

Tak to by bylo k mému problému... jestli tohle čte náhodou Sidris nebo Terí tak se omlouvám za svou nenávist a hrozná přání. Děje se to skoro automaticky, protože ještě neovládám své myšlenky a znovu se omlouvám. Přeji jen to nejlepší a znovu a znovu se omlouvám a znovu a znovu.

2) SMRT
Teď bych měl jeden dotaz týkající se existence (Zatím jsem nikam astrálně necestoval)
Je život jen vytvareni vseho toho co jsme uz meli, ale dobrovolne jsme se toho vzdali, abychom to znovu našli? Je smrt jen iluze, do které dobrovolně vstupujeme, abychom se dostali ještě dál, nebo je smrt reálná a po ní se dostaneme do opravdového nebe kde je bůh a my bytosti jím stvoření? 

No tak to by bylo. Děkuji za odpověď

 

Zdravím tě Eon, 

naše mysl dokáže vytvořit nekonečné množství myšlenek a nejrůznějších životních scénářů. Některé jsou hrozivé, ostatní krásné, jiné čistě neutrální... ale tento emoční (kladný či záporný) náboj jim opět dáváme pouze my sami. Již odlišuješ mysl a sebe, od své mysli se distancujete a to je dobře. Když se neztotožňujeme s vlastní myslí, můžeme ji lépe ovládat. Na tomto odkazu najdeš jednoduché cvičení, které ti dopomůže pracovat se svou vlastní myslí. 

 

Černé myšlenky s vědomou změnou mysli

Na co bych se však více zaměřila je černé svědomí, které tě pronásleduje. Není třeba se omlouvat za to, jací jsme a jaké jsou naše myšlenky. Nejdůležitější je, že si uvědomujeme, že se současným stavem nejsme spokojeni a chceme jej změnit. Zpovídáme se pouze sami sobě a ne ostatním. Proto otoč perspektivu a buď na sebe hrdý za každou krásnou myšlenku, kterou máš. Pochval se, že jsi skvělý pozorovatel své mysli a dokážeš lidem VĚDOMĚ přát krásné věci. To, že tvá automatika je ještě nastavena na jiné frekvenci, neznamená, že jsi špatný a měl by ses omlouvat. Naopak je nádherné, že tvé VĚDOMÉ chování směřuješ niterněji a láskyplně. 

 

Smrt jako hra s ESC

Tvůj další dotaz směřoval k existenci. Píšeme to z pohledu našeho poznání. Když budeme brát život a realitu jako hru, jakousi projekci, tak smrt funguje jako ESC (tlačítko na klávesnici Escape - únik). Máme možnost se rozhodnout, zda se opět navrátíme a budeme hrát další kolo hry za novou postavu nebo již odejdeme dále..... Co je to " dále" neradi píšeme, protože rádi necháváme volný prostor k vlastnímu poznání a naopak budeme velmi rádi, když napíšete své praktické poznání. Tak můžeme porovnávat a vzájemně se obohacovat.

Probuzení jasnovidnosti

Pokud byste však chtěl jít systematickou cestou, pak vás rádi přivítáme v Astrální akademii. Zde jdete po celou dobu s ostatními Vládci Síly (studenty), kde máte tak možnost hned vše konzultovat se zkušeným Průvodcem a vzájemně se obohacovat o nové poznání a prožitky. Pro více informací se můžete podívat právě zde a v současné době zde najdete navíc velmi silné probouzející cvičení na jasnovidnost.

Pokud můžeme ještě jakkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit na email muj@laskyplnysvet.cz :)