Tvá smrt ti poví tajemství

Tvá smrt ti poví tajemství

Přišla ke mně od Pavla zajímavá otázka:

"Sidrisi, proč mám neustále strach? Někdy mě až paralizuje, jindy je sotva znatelný, ale cítím ho tam - v žaludku a v nohách. Co s tím mám dělat?" 

Náš největší problém je, že si plně neuvědomujeme, odkud strach pochází. Je v nás velmi hluboko zakořeněný a víte proč? Je to strach ze samotné smrti, který nás provází již od samotného počátku naší existence. Je tak silný, že jsme jej pojmenovali již PUDEM - pudem sebezáchovy. Ať se obáváme čehokoli, je za tím schován strach ze smrti. Uveďme si pár příkladů:

Pavouk -> kousne mě -> umřu.

Jsem vysoko -> spadnu -> umřu.

Strach o dítě -> něco se mu stane -> zemře. 

Strach, že přijdu o práci -> nebudu mít peníze -> nebudu mít na jídlo a bydlení -> umřu. 

Nenajdu si partnera -> umřu sám. 

Jednou za námi přišel na regresní terapii pán, který měl obrovský strach z kopretin!!! V minulém životě objevil vzpomínku, kdy byl zastřelen na louce plné kopretin. Tedy jeho kód, ať se nám v běžné mysli může zdát sebevíce absurdní, byl: 

Kopretiny -> umřu.

Jak se teď cítíte? Tohle nebude pro většinu z vás milé čtení, ale je třeba si svou situaci uvědomit. Jen tak s ní můžeme něco dělat. Strach z toho, že zemřeme, nás drží na místě, a nejabsurdnější na tom celém je, že máme na tomto světě jedinou jistotu - zemřeme.

Naše myšlení tedy vypadá nějak takto:

Nic nezměním = jsem v bezpečí = neumřu

Ale realita je:

Nic nezměním -> nic se nenaučím -> prožiji průměrný až podprůměrný život -> na konci života budu mnoha věcí litovat -> UMŘU. 

 

Jestli o sobě tvrdíte, že se smrti nebojíte, ale přesto kdykoli ve svém životě ucítíte strach, tak lžete sami sobě! Nejste se svou smrtelností zcela smířeni. 

Nebudu vám zde předkládat různé možnosti, které nastanou po smrti. To je na víře každého jedince, kterou plně akceptuji. Ale přináším vám možnost, jak ze svého nepřítele a strašáka udělat partnera, díky němuž prožijete nádherný život. 

Nahrál jsem pro vás velmi hluboký příběh, který obnažuje člověka do jeho nejhlubšího nitra. Je to nekompromisní pohled přímo do naší duše. Nechte se provést meditací / vizualizací, díky níž otevřete oči a začnete ve svém životě dělat smyslupné věci, které vás posunou kupředu. 

Dal jsem do ní vše, nahrávka je doprovázena originální hudbou od Vládce Síly (studenta Astrální akademie) Jirky Brokeše, která vás ještě více vnoří do prožitku. Vy máte při poslechu jediný úkol: Uvolnit se a POVOLIT SI jít do hlubokého stavu.

Představte si život, který není ovládán strachem, ale touhou. Život, v němž se nebojíte říci si šéfovi o více peněz. Život, v němž se nebojíte převzít odpovědnost sami za sebe. Naplněný smysluplný život... 

"Tvá smrt ti poví tajemství!" - Co poví právě tobě? 

👀 CENA

Abychom společně dokázali plošně změnit pohled lidí na smrt a život, nastavili jsme cenu skutečně symbolickou.

 

Tvá smrt ti poví tajemství (29 minut)

Tvá smrt ti poví tajemství (29 minut)

 

Budeme rádi, když tento článek pošlete svým přátelům a rodině nebo sami zakoupíte svým kamarádům tuto nahrávku. Stačí při vyplnění objednávky zadat e-mail kamaráda a vše mu již automaticky přijde.

Jen ve chvíli, kdy se téma smrti otevře ve společnosti, ve velkém, můžeme něco změnit.

Dříve byla smrt běžná téma - kvůli válkám, nemocem a celkově kratšímu životu... ale zato například sex bylo obrovské tabu (stačilo odhalit kotníček a už to mohlo být nepřípustné)... a teď se nám to ve společnosti otočilo... o smrti se nemluví a o sexualitě už mluví i děti v mateřských školkách. 

Jako kdyby vždy jedna polarita života byla v oslabení... nejdříve sex = zrození... a nyní smrt = ukončení. 

Tak nyní najdeme společně tu rovnováhu života. 

🎁 DÁRKY

1) Pracovní list 1, který si vyplňte před spuštěním samotné nahrávky. Urovnáte si myšlenky, a tak se připravíte na ještě hlubší prožitek. 

2) Pracovní list 2, který slouží k urovnání si nového pochopení, získáného z nahrávky. Doporučujeme jej vyplnit. To, co skutečně napíšeme (a ne si pouze myslíme) i snáze uchopíme a dojdou k nám poslední myšlenky, jak dané poznání skutečně realizovat. 

Přestože zde otvíráme velmi náročné a silné téma, slibuji vám, že celý příběh je koncipován jako láskyplný a tak, aby přinesl co největší užitek. 

 

 

 

Vaše zkušenosti

Ahoj Teri a Sidrisi, hluboce Vám děkuji za tuto nahrávku. Většinou na mě tyto věci moc nepůsobí, a tak jsem od toho moc neočekával - možná příjemné uvolnění. Ale byl to fičák a opravdová katarze - uprostřed nahrávky jsem se rozbrečel a už jsem jen brečel a brečel a uklidnil jsem se až na konci - fakt hluboký zážitek. Nyní se cítím lehký a uvolněný. Co se mi tam zjevilo si nechám pro sebe! :-) Pouštím si nahrávku každý den, protože se chci se svým dvojníkem nadále setkávat- resp. vnímat se zvenčí - a cítím, že tím budu odplavovat další a další nánosy a traumata. Ale zároveň je to velmi silné, tak abych to unesl - ale také cítím, že to unesu. :-) Ještě jednou vám děkuji a mějte se krásně!
Vašek

Tvá smrt ti poví tajemství (29 minut)

Tvá smrt ti poví tajemství (29 minut)