Regresní terapie zkušenosti

Regresní terapie zkušenosti

Na konci každé regresní terapie dostane klient ponaučení, které mu nadále v jeho životě pomáhá a připomíná veškerá zjištění, jež si niterně prožil. Toto ponaučení může člověku ukázat cestu, kudy kráčet dál, anebo co je potřeba v životě změnit, aby nabral správný směr.  Právě z tohoto důvodu nás vždy po regresní terapii zajímá, jak se klientovi daří i po určitém čase. Skutečně dává smysl udržovat dlouhodobý kontakt a sledovat, jak se vám daří a jak po regresní terapii případně měníte svůj život. Za poslední týden jsme získali hned dvě krásné zpětné vazby, u kterých jsme dostali souhlas s uveřejněním. 

Šárka Krásná

“Prvních 14 dní po terapii jsem nebyla schopná o tom vůbec s nikým mluvit. Byl to pro mě velmi silný zážitek a potřebovala jsem všechno vstřebat. Naprosto chápu, že lidé po válce nebyli schopni o hrůzách, které prožili, třeba nikdy mluvit. Teď odpouštím sama sobě. Někde hluboko uvnitř jako bych cítila, že kvůli tomu, co se stalo, si nezasloužím klid a štěstí. Ale pracuji s tím, s každou novou situací, která přichází a vše mi připomíná. Ještě je jedno místo, kde cítím, že bych je v této souvislosti měla navštívit, ale ještě nenastal ten správný čas. Netuším, co to přinese, ale vím, že tam mám jet a že mi to přinese další pochopení. Určitě jsem se začala mít více ráda. Začala jsem více myslet na sebe, na to, co chci a potřebuji právě já. Udržuji se v pravdě a přítomnosti. Co jsem si hlavně z terapie odnesla, je pochopení toho, proč jsem pořád měla nevysvětlitelnou potřebu, aby děti poslouchaly na každé slovo. Myslím, že mě to hodně ovlivnilo a těžko se to popisuje slovy. Je to další nitka do pavučiny mého současného života. Ještě k Vám jednou přijdu. Cítím, že je ještě jeden život, který potřebuje na světlo. Ještě jednou děkuji za to, jakým jste mi byl průvodcem.”  

O své pocity se s námi několik týdnů po terapii podělila také paní Veronika Tichá:

“Jít na regresní terapii bylo správné rozhodnutí. Pár dní po terapii jsem se cítila zvláštně. Všechny mé pocity a myšlenky se začínaly měnit. Měla jsem pocit, jako bych se do této chvíle vůbec neznala. Před regresní terapií jsem měla za všeho strach, hlavně jsem měla strach o finance. Pár dní po terapii jsem najednou cítila, že strach již není a nebojím se ani o finance. Ze začátku jsem nechápala, jak je to možné, až po nějaké době mi došlo, že jsem si osvojila vlastnost z minulého života. V minulém životě jsem byla člověk, který žil život naplno, necítil strach a nedělal si z ničeho těžkou hlavu. Přesně tyto vlastnosti si užívám od té chvíle i v tomto životě a je to fantastické.“  

👉Prožijte také regresní terapii s Martin Pacalaj 👈