Jak probíhá Astrální akademie?

Jak probíhá Astrální akademie?

Mrkla jsem na info o Astrální akademii, ale možná ne moc pozorně, protože nevím, zda je těch 2,5 roku zejména o komunikaci přes net, nebo naopak o pravidelném osobním setkávání skupiny a Průvodce, dále mě zajímá, zda je potřeba pracovat pravidelně, denně, a jak intenzivně? Proč se ptám? Každý rok trávím 1 – 2 měsíce v některém státě Jižní a Střední Ameriky, často treky v horách a džunglích - v místech bez signálu, není tedy možnost v tomto čase napojení na skupinu či průvodce přes net tak, aby toto přerušení v Astrální akademii nevadilo, jak to vlastně probíhá?

Odpověď Láskyplného světa

Ahoj Ivi :) jak je to s Vládci Síly ( studenty Astrální akademie)? V obojím máš pravdu :)

Se svou skupinou se budeš moci (není to povinné, ale všichni této možnosti využívají, kdykoli mají volno) vídat každý den online při živém vysílání. Takže si uděláš čajík, sedneš k počítači a popovídáš si s Průvodcem a skupinou, jaké jsou pokroky, jaké máš otázky, a o všem důležitém. Takto doslova vznikají nejlepší přátelství a rodina. Lidé ve skupině jsou si velmi blízcí a je nádherné to sledovat.

Dále se setkáváme i osobně, a to na konci každého bloku na celý víkend, kde spolu prožijeme jedinečné chvíle. Skupinky se jinak setkávají i průběžně, jen jsou to již dobrovolné aktivity a záleží, odkud kdo je. Máme dost Vládců Síly rozeseto různě po světě, ale na společný víkend se vždy sjedeme. :)

Astrální akademie má za cíl implementovat veškeré tvé poznání do běžného života. Tedy abys byla Vládkyně Síly 24 hodin denně. Proto každý den máme sice ranní cvičení (cca 10 - 15 minut), večerní cvičení (10 - 20 minut), ale zároveň je cvičení označené “přes den”, což je úkol, kdy měníš své vnímání reality kolem sebe, udržuješ se vědomá atd. Je tedy těžko povědět, kolik Astrální akademie zabere času. Tvého aktivního, kdy se budeš věnovat pouze cvičením, přibližně půl hodiny denně, ale ve tvé mysli to bude 24 hodin denně.

Když Vládce Síly odjíždí na dovolenou, tak se dohodne se svým Průvodcem, aby mu poskytl dopředu lekce, které skupina za tu dobu probere. Takže ve volných chvílích (a že na takovýchto dobrodružných cestách se krásně dokážeme věnovat sami sobě - to je předpokládám jejich účel :-) ), můžeš pracovat na cvičeních. Pakliže se stane, že ti skupina uteče, nebo si budeš chtít dát jakkoli dlouhou pauzu, také na to myslíme. Jednoduše si budeš užívat života a všech svých doposud získaných zkušeností a až budeš chtít pokračovat, přidáš se k Vládcům Síly, kteří v danou chvíli budou na cestě právě tam, kde ty jsi skončila. Snad je vše takto pochopitelné :)  

👉 Více o cestě Astrální akademii 👈