Lucidní sen nebo astrální cestování?

Lucidní sen nebo astrální cestování?

" Dnes ráno se mi stalo něco zvláštního. Cítila jsem, že mám příšernou žízeń. Chtěla jsem si dojít pro vodu, ale něco mi říkalo, abych ležela dál. Pak jsem s největší pravděpodobností znovu usnula a cítila jsem lehounké přetočení a pocit vznášení se. Říkala jsem si "Jsem venku, hurá !" Ještě jsem stačila otevřít oči a čekala jsem, že uvidím strop. Možná jsem ho i viděla, rozhodně ne postel, na které jsem ležela, ale pak už nic.... Otevřela jsem oči. Myslíte, že to byl (lucidní) sen, nebo během spánku moje astrální tělo vycestovalo a já jsem to pocítila? Všechno bylo velmi reálné, nebála jsem se. Bylo to nádherné. Byla jsem tak lehoučká! Vím, že se moje astrální tělo oddělilo od fyzického těla, ale už nevím, zda to nebyl "pouze" sen."
Simona Sedláčková

Sidris rodina

Krásný den, Simono, na 99% se jedná o astrální vystoupení, ale bohužel jediný, kdo tomu může dát to poslední 1%, jsi Ty sama. Je nutné se toto naučit vědomě ovládnout a dát si důkaz - cestovat ke kamarádce a podívat se, co v tu dobu dělá, a následně jí zavolat. Nicméně je výhodnější astrálně vystoupit vědomě - uvolnit fyzické tělo, nacítit své astrální tělo a následně vystoupit. Ve chvíli, kdy jdeme přes fázi spánku / polospánku - pak i když se nám povede takto krásně vyhoupnout z fyzického těla, tak stav může lehce přejít do lucidního snění.

Lucidní sny jsou také nádherný zážitek

a dá se tam poznávat nekonečně mnoho možností - stejně jako v astrálním cestování, ale pro milovníky AC je přechod z astrální sféry do lucidního snu vždy lehce k naštvání.

Sama za sebe mohu uvést příklady,

✨ kdy kromě vědomého cestování vystupuji i samovolně v polospánku. Elegantně se vyhoupnu z těla do ložnice. Raduji se a vycházím dveřmi ven, ale ocitám se v lucidním snu.

✨ Další den podobný průběh, opět jsem astrálně v ložnici. Poučena z předchozí noci jsem si řekla, že tentokrát nepůjdu přes dveře, ale budu se teleportovat - opět lucidní sen.

✨ Třetí den má snaha vyvrcholila - krásné astrální vystoupení, rozhlížím se po ložnici a hledám si důkazy, že nyní jsem v astrálním světě. Uviděla jsem poznámky na tabuli, které si tam Sidris napsal, než šel spát, ve chvíli, kdy já jsem již tvrdě spala. Dívám se z okna, sleduji auta, říkám si: “Tohle je dobrý průchod, to půjde.” A jen co prolítnu oknem, ocitám se na své louce v lucidním snu a jediné, co mi proběhne hlavou, je: “Krucinál, tohle už mě nebaví.” :-D

👏 Užiji si tedy lucidní sen a po probuzení se dívám na tabuli, kde si do posledního písmenka čtu text, který jsem viděla z astrální sféry.

Lucidní sny, astrální cestování a vše kolem se učíme ovládat v Astrální akademii.

A pokud tě zajímá pouze astrální cestování, tak kurz nalezneš zde: www.astralnicestovani.cz