Příběh z regresní terapie - získání vyrovnanosti

Příběh z regresní terapie - získání vyrovnanosti

Regresní terapie vás bere do vašich minulých životů, kde hledáme i potvrzení pravdivosti. Jak bude vypadat váš příběh? Možná jako v tomto příběhu, nebo zcela jiný?

5 let, rok 1807, Maďarsko

Jsem v našem domě a mluvíme maďarsky. Vnímám své rodiče, jak se hádají. Máma je starostlivá. Otec je výbušný a konfliktní. Vidím, jak se moje máme hněvá na otce. Vyčítá mu, že prodal naše koně, aby mohl pít alkohol. Otec se brání, že to není pravda. Žijeme v malé pohraniční vesnici s názvem Ásványráró na okraji lesa. Máme malý domeček a okolo něj krásnou zahradu.

12 let

Jsem na louce, hrabu seno i se svojí mámou. Najednou vidím krásné děvče, které se na mě usmívá a jmenuje se Mária. Myslím si, že jsem se do ní zamiloval.

16 let

Našel jsem otce ležet v posteli a již nedýchal. Sednu si vedle něj na stoličku a necítím bolest ze ztráty. Měl jsem ho rád, ale cítím téměř až vysvobození. Můj otec byl tyran a ubližoval všem lidem. Jsem rád, že už je po všem. Moje máma z toho byla velmi smutná. Věděl jsem, že se ztrátou otce přichází má povinnost postarat se o rodinu.

18 let

Chci si vzít Majku za ženu. Akorát jdu žádat jejího otce o ruku. Její otec se zlobí a nechce mi ji dát za ženu. Majka nám v té chvíli oběma poví, že je těhotná. Jsem z toho překvapený. Nevěděl jsem o tom, ale na dítě se těším. Nakonec její otec se žádostí souhlasí.

19 let

Držím v náručí svého syna. Je to nádherný pocit. Vím, že budu mnohem lepším otcem, než jakým byl ten můj. 

28 let

Společně s mými dvěma syny jsem u rybníka. Už oba chodí do školy. Užívám si s nimi každou volnou chvíli. Živím se prodejem koní, dobytka a všeho, co přijde. Nemáme se zle, prodej zatím funguje. Já se v tomto životě jmenuji Ján Ežerváty. Mám vysokou štíhlou postavu, tmavé vlasy i oči. 

40 let

Manželka velmi pláče. Právě se dozvěděla, že je velmi nemocná. Já ji utišuji a říkám jí, že všechno bude dobré. Věřil jsem tomu, že to tak bude. 

45 let

Manželka umírá. Vidím, jak leží na smrtelné posteli. Nedokážu jí už pomoci. Byl jsem na dně. Cítím však, že i navzdory bolesti s tím dokážu žít. Věděl jsem však, že žádnou jinou ženu už nechci milovat. Jsem křesťan a beru to tak, že byla pro mě ta jediná žena. Jinou zkrátka nechci a ani nepotřebuji. 

62 let

Jsem před svým domovem. V ruce držím cigaretu a při tom rozmýšlím o životě. Jsem spokojený se svým životem. I když žiji sám, nestěžuji si. Oba mí synové jsou ženatí a chodí mě často navštěvovat. Užívám si každou chvíli života.

70 let

Jsem nemocný, bez přestání kašlu. Už nemůžu pracovat. Cítím se stále více unavený. 

Konec doby

Sedím v křesle a kouřím. Jsem smířený, že brzy přijde můj čas. Jsem se svým životem vyrovnaný, vše bylo tak, jak mělo být. 

Poučení k přítomné době

Základem šťastného života je nechat věci plynout, neanalyzovat je. I když jsem zažila v minulém životě bolestivé chvíle, řídila jsem se první emocí, kterou jsem cítila. Přijímala jsem život tak, jak přicházel a nedělala jsem z toho drama. Líbil se mi ten pocit vyrovnanosti. Vím, že tento úžasný pocit vyrovnanosti chci cítit i v současném životě. Teď již vím, jaké to je, cítit klid a vše přijímat tak, jak to přichází. Pro mě úplně nový pocit a vím, že si ho můžu udržet. 

Ověření reálnosti regresní terapie

U tohoto rybníka jsem spolu se syny chytal ryby. Při pohledu na tuto fotografii jsem hned věděla, že je to onen rybník. Chcete také poznat své minulé životy skrze regresní terapii? Bude nám ctí.