Astrální tělo nebo bytost?

Astrální tělo nebo bytost?

Chtěla jsem vám popsat dnešní zážitek a zeptat se, jaký na to máte názor, zda to dokážete nějak vysvětlit. Zdál se mi sen. Zdá se mi jich během noci hodně a už si je začínám i pamatovat - ráno si je zapisuju a i když už si při zapisování pamatuju jen kousíčky, jsem ráda, že si to pamatuju.

Tip: Zapisuj si své sny, pokud chceš prožívat: Vědomé lucidní snění

Paranormální děj snu

V tom snu, tedy mimo jiné, moje známá natáčela na video nějaké "paranormální věci", ducha nebo něco podobného.

Nedokážu to zpětně už tolik vysvětlit, proč to dělala, předtím podle mě děj snu  vůbec s paranormálními věcmi nesouvisel ..., ale pamatuju si už jen tento konec, kdy něco u zdi natáčela  a pak položila kameru na zem. V tu chvíli, kdy kameru položila na zem,  jsem ten samý pohyb udělala já z postele - taky jsem pokládala něco jako kameru či telefon vedle postele. To byl pravděpodobně ještě sen.

Z té věci v tu chvíli daná tmavá bytost, duch či nějaká entita nějakého neforemného tvaru vyskočila a objala mě - nemyslím ale že v dobrém, spíš jakoby mě chtěla "napadnout" nebo pojmout. A  v tu chvíli jsem byla asi už vzhůru, nebo jsem se minimálně probudila, protože jsem  reálně  cítila, jakoby mě kolem dokola něco opravdu obemklo -  cítila jsem se opravdu "napadená“, „pohlcená", začalo mě brnět celé tělo po obvodu, nedovedu to pořádně popsat - strašně jsem se lekla, protože to bylo absolutně reálné - opravdu jsem reálně cítila, že mě daná bytost obejmula, ten dotyk bylo to brnění nebo hrůzné mrazení, opravdu  cítila jsem, jak mi stály chlupy :-)

Nevím co to bylo, měla jsem z toho strašně divný pocit, trochu jsem se bála, ale říkala jsem si "jdi pryč", nebojím se tě, nechci tě a postupně jsem se uklidnila. Trochu jsem pak ještě přemýšlela, jestli to tam nezůstalo a nebudu se další noc bát, ale pak jsem v pohodě usnula a zůstala mi v hlavě jen vzpomínka na tuto zvláštní událost.

Nesetkali jste se s tím? Pokud ano, dá se to nějak vysvětlit? Může to mít souvislost s astrálním cestováním? Nemyslím, že to bylo ono, ale  vy určitě máte zkušenosti, co by to mohlo být - budu ráda za rady.

Astrální síly a cestování

Ahoj Soňo,

hned na začátku ti musím velice pogratulovat a zároveň tě uklidním. To, co ty píšeš, jsou prožitky z astrálního vystoupení. :-)

Nemusíš se obávat, žádná entita to nebyla a doma v pokoji ti nic nezůstalo. :-)

Astrální tělo je velmi silové

Ve snu se ti jen povedlo krásně uvolnit celé tělo, a tak se ti tvé astrální tělo oddělilo od fyzického. To, jak ty píšeš, že tě něco obejmulo, bylo tvé astrální tělo, které se vracelo zpět do svého fyzického těla.

Prožitky při astrálním vystupování

K astrálnímu vystoupení patří i to tvé brnění, je to zcela normální průběh. Můžeš ze začátku cítit i mírné až silné točení hlavy. Někdo cítí chlad, mráz po zádech, zimnice může přetrvávat i několik minut po probuzení. Vše, co tu popisuješ, je v pořádku. :-)

Krásný důkaz je i to, že nezůstal špatný pocit a hned jsi usnula. V případě bytosti bys dále cítila její nepříjemnou přítomnost. Tedy skutečně velká gratulace!

Začátky astrálního cestování můžou být u každého velmi rozdílné

Zatímco někdo stojí okamžitě u své postele a může se vydat na průzkum nehmotného světa, jiní se posouvají krůček po krůčku a prožívají pocity malého dítěte, které se teprve učí v astrálním světě vidět a chodit.

Pokud máš takovéhle možnosti, nebála bych se je zesílit. Spousta lidí má na začátku obavy, neví, co se bude dít, neznají to, co je za tím.  A od toho jsme tady my.

Jsme tu pro Vás

abychom Vám pomohli setřást Vaše obavy z neznáma, zodpověděli Vaše otázky, popřípadě doplnili nějaké nejasnosti.

  1. Online kurz Astrální cestování

    Proto se za námi přijď podívat na workshop astrálního cestování, kde můžeš zažít, jaké to je, když vědomě mimotělně vycestuješ, a užít si tak společné prožitky na kurz astrální cestování. 

    Zároveň se zde dozvíš skutečně mnoho informací o astrálním cestování - k čemu je, co tě tam čeká, čeho se běžně lidi bojí apod. 

  2. Astrální akademie

    Nebo ti můžu nabídnout dlouhodobou cestu po našem boku, kde se naučíš sebevědomě ovládat své myšlenky, a zažiješ tak úžasné propojení se světem. V Astrální akademii prožíváš svět jako hutnou sílu, kterou můžeš využít pro tvorbu lepšího světa.

    Poznáš tak:
    - jak je svět tvořen
    - vědomý odchod z hmoty
    - jak nakládat s ohromnou silovou možností

    Astrální akademie Ti umožní sebevědomě se pohybovat v astrální sféře a nejen to, dostaneš se mnohem, mnohem dále. Poznáš, co je za tím, a dáš tak volný průchod navýšení svému vědomí. Podívej se proto prosím níže na odkaz a dej nám vědět, co si o tom myslíš.

    Je pro tebe tato cesta zajímavá? VladceSily.cz :)