Představujeme vám posilu Láskyplného světa: Martin

Představujeme vám posilu Láskyplného světa: Martin

Když v roce 2010 vznikl Láskyplný svět, neměli jsme vůbec tušení, do jak velkých rozměrů se rozroste. Nyní je to tak obrovský projekt, že se náš tým tvůrčích lidí musel nutně rozrůst.  Dnes vám chceme představit Martina, který od května 2019 vede v Liberci hlubinné terapie.

Stěhuje se za námi až z Rakouska - to samo svědčí o jeho nadšení a odhodlanosti vás provázet hlubokými stavy vědomí, až do minulých životů. Počkejte, až se s ním osobně poznáte, tak vyrovnaného, láskyplného a klidného terapeuta byste jindy jen stěží hledali. 

Co nám o sobě Martin sám prozradí?

Je jedno aký je zložitý, či prekrásny, vždy žijem naplno. Úsmev a kľud ma nikdy neopúšťajú. Vediem svoj život tam, kam chcem ísť. Tak som sa dostal aj k Láskyplnému svetu. Chcel som spoznať ďalších ľudí, ktorí vládnu svetu s úsmevom a podarilo sa mi to. Rád pomáham ľuďom a  to je ďalšia vec, ktorá ma z Láskyplným svetom spojila.

Vďaka ťažkej a bolestnej minulosti som sa naučil vnímať tento svet trošku inak ako ostatní. Som sprievodca v  Astrálnej akadémií , astrálny a mentálny cestovateľ. Moje nadanie liečiť fyzické, či duchovné telo ma posúva ďalej a venujem sa regresnej terapií, čo ma tiež spojilo z Láskyplným svetom. 

👉 Na regresní terapii se můžete objednat v zde.

Martin je mimo jiné vynikající mimotělní cestovatel

a tak se o vás stará ve chvíli, kdy potřebujete něco zjistit v nehmotných sférách, jako je například komunikace s bytostmi, vymítání a další mimotělní působení.  Když procházel u nás “testováním”, jak kvalitně dokáže mentálně cestovat (mentální cestování je o lehkých emocích a pocitech, velmi těžko se popisují konkrétní hmotné věci a o to víc nás Martin překvapil).

Dokonale odhalil našeho domácího mazlíčka, který není až tak běžně v každém bytě a sami o něm víme, že se jen tak nenechá mimotělními cestovateli okukovat - ani námi, natož cizinci. :) Když jsme si s ním po působení volali, tak nám říkal: “V obýváku v rohu asi metr od stěny je zvířátko. Něco jako křeček či jiný hlodavec, ale je to mnohem větší, asi jako malý pes. Když jsem k tomu šel blíž, tak mě vyhazoval. Co to tam máte?” A my s velkou gratulací jsme mu potvrdili, že v obýváku má náš zakrslý králíček výběh cca 1x1m. 

👉 Pokud potřebujete pomoci od mimotělního cestovatele, pak vám můžeme pomoci, následujte sem.

Milí přátelé a čtenáři Láskyplného světa. Toto je Martin a jsme velmi hrdí na to, že je součástí právě našeho (a nyní již i vašeho) světa.