Lze pomocí regresní terapie sledovat konkrétní historické události?

Lze pomocí regresní terapie sledovat konkrétní historické události?

Chci se zeptat na jednu otázku. Nedávno, je to asi před dvěma roky, jsem byl na hradě Houska. Zajímá mě jeho historie, nedá mi to spát, je to prý nejtajemnější hrad v ČR. Jaká je tedy pravda o tomto hradu, který skrývá jakési tajemství, co se ,,nesmí dostat ven,,? Prý je tam kaple, která byla už dvakrát zasvěcena Archandělem Michaelem...

Může se tato otázka nějak zodpovědět  skrze regresní terapii do minulosti konkrétního místa?

Děkujeme za opravdu zajímavý dotaz. Skutečně lze skrze regresní terapii takovéto tajemství odhalit. Máme již podobný případ, kdy jsme sledovali období hradu Grabštejn během vlády Jindřicha. Přečíst si o něm můžete ZDE.

 Zde ale byla velká výhoda, že paní se toto ukázalo jako její první minulý život a reálně na tomto hradu panovala.

 I vy můžete prožít celou historii hradu Houska a nemusíte být nutně s tímto hradem spojen minulými životy. Můžete být pozorovatelem veškerých dějů, které se na hradě odehrály. Je tu však jedno menší "ale", a to je

 

Specifický postup

1) První regresní terapie

kterou prožijete, vás vezme do vašeho minulého života, jenž je nejvíce provázán s vaším současným životem, a nemusí se nutně jednat o poslední prožitý minulý život. Bude to život, který vám má momentálně co nejvíce pomoci a ukázat vám odpovědi na věci, s nimiž si teď nevíte rady či je nechápete. Přinese obrovské poznání, a tím vás posune dále. Pakliže dlouhodobě nemeditujete a neovládáte svou mysl, tak zde nebudeme mít na výběr a tento minulý život si musíte prožít jako součást svého růstu.

Díky této regresi se naučíte mentálně cestovat, pohybovat se časem a prostorem a bude vám to díky vašemu minulému životu maximálně ulehčeno. Vy jste ho již jednou prožil a vtáhne vás jako magnet. Je to vaše nedílná součást.

Toto první sezení nám zabere přibližně čtyři hodiny času a je na naši mentální sílu velmi náročné. Proto se poté dohodneme na dalším setkání.

2) Vyšší sféry bytí

Při našem druhém setkání budeme opět trénovat mentální cestování a pro posílení našeho vědomí prožijeme různé sféry bytí - od astrální, mentální a stále výše až k nicotě a opět zpět dolů, kdy cestou nabereme mohutnou sílu.

Tato fáze nám zabere 2 hodinky, ale je ještě mnohem náročnější na naše vědomí než samotná regresní terapie. Proto je možné, že budeme muset sezení ukončit a dohodnout se na třetí schůzce, kde již bude možné detailně prozkoumat historii a tajemství hradu.

Pakliže ale mezi našimi setkáními budete vědomě ovládat svou mysl podle tohoto návodu ZDE a každý den budete své vědomí posilovat skrze meditace, je možné, že již naberete tak mohutnou sílu, že zvládneme ještě tentýž den (po návštěvě různých sfér bytí) cestovat vědomím na hrad a tam vše zjistit.

Tedy při takovémto specifickém přání je potřeba počítat s dlouhodobou spoluprací  a aspoň minimální přípravou před jednotlivými sezeními. Pakliže na toto poznání nespěcháte, mohu vám doporučit Astrální akademii, kde tyto schopnosti postupem času získáte a budete schopen si vše potřebné zjišťovat sám, bez řízené terapie.
 

Více o regresní terapii do minulých životů

Více o doporučované Astrální akademii