LS v časopise Rytmus Života, 3 - Aura

LS v časopise Rytmus Života, 3 - Aura

V pondělí 8.1.2018 vyšel v časopise Rytmus života další článek od Láskyplného světa. Tentokrát na téma aura.

Pojďme se na toto stále dokola omílané téma podívat z trochu jiného úhlu i rovnou u nás: Návod na vidění aury do 30 minut, naleznete přímo u nás v článku - ZDE.  

Co vlastně znamená aura a jak si ji představit?

Aura je astrální sféra každého člověka, jejímž prostřednictvím ovlivňujeme tento svět.

Aura je vyzařování našeho charismatu, je to naše životní síla. To, kdo jsme my a jak ovlivňujeme život okolo nás. Aura je osobní prostor, který cítíme okolo sebe. Je to určitá síla, kterou pocítíme, je-li například prázdná místnost a někdo k nám přijde-  pak touto silou naplní doslova celý prostor. Čím větší má člověk vliv na své okolí, tím větší je jeho aura. Aura je síla, která tvoří tento svět. Je nehmatatelná, ale díky ní se radujeme, utíkáme, plníme si sny. Auru si můžeme představit jako velkou kapku vody, v níž je ponořeno naše fyzické tělo – aura je nejen kolem těla, ale i uvnitř.  

Co o člověku vypovídá? V čem je “prospěšné” vidět auru?

Když hledíme na auru člověka, tak pozorujeme historii jeho myšlenek, emocí, ale i aktuální nálady. Všechno toto jsou myšlenkové formy, jež na základě svých vlastností přijímají různé barvy. Pokud se je naučíme pozorovat, pak zjistíme, že například hnědá barva náleží klidnému člověku. Modrou barvu vyzařuje člověk intuitivní, kdežto například červenou barvu kolem sebe má aktivní člověk. Lze se takto vyhnout lidem pomlouvačným a nepříjemným, jejichž aura je tmavě žlutá. O daném člověku hodně vypovídá i velikost jeho aury. Běžný člověk má auru velkou jeden metr, avšak nejschopnější lidé mají auru několikanásobně větší. Auru můžeme využít v personalistice, kdy okamžitě poznáme, jaký člověk před námi stojí. Na první pohled vidíme, jaké jsou charakteristické rysy člověka. Zároveň si však pozorováním aury zřetelně uvědomujeme, že se nacházíme v jisté síle, kterou máme možnost pochopit ještě mnohem hlouběji. Např. skrze astrální cestování.  

Mohou mít auru i jiní tvorové?

Ano, mohou. U všeho lze pozorovat aurické vyzařování, neboť až z této síly teprve vzniká hmota. Takže tato aurická nebo astrální síla prostupuje skutečně vším. Od člověka, zvířete až po kámen.

Lze se naučit auru vidět/rozpoznat?

Schopnost spatřit auru má zcela přirozeně každý člověk. Vidět auru se lze naučit za pouhých 30 minut, pokud člověk opravdu niterně chce a má dostatečnou vůli. Usedněte do temné místnosti naproti bílé zdi a dva metry za sebe umístěte zdroj slabého světa (např. svíčku). Předpažte pravou ruku, roztáhněte prsty a zahleďte se skrze ruku na bílou zeď. Tímto nepřímým sledováním ruky dosáhnete prvotního rozostřeného vidění hmotného světa. Oči vás začnou postupně slzet a pálit, zkuste však vydržet a mrkání omezte na minimum. Tyto nepříjemné fyzické projevy s dalším opakováním postupně vymizí. Zpočátku uvidíte slabé bílé obrysy, proto toto cvičení opakujte každý den. Mnohem zajímavější pozorování lze uskutečnit například v hromadných prostředích při sledování jiných lidí. I zde se dívejte skrze ně a brzy se vám dostaví barevné vnímání aurického vyzařování. Pro pozorování aury je důležitá rozhodnost. „Chci vidět auru.“

Lze auru nějak posílit? Proč a jak?

Každým pevným rozhodnutím, udržením své vůle a vědomým následováním svého života upevňujete svou sílu aurického prostoru. Můžeme si zde představit přelévání vody z jedné skleničky do druhé. Nenechte nikoho, aby vám vzal vaši svobodnou mysl a vliv a sílu vašeho charismatu pro sebe. Uvědomte si, že svou sílu tvoříte skrze pevné myšlení. Proto je důležité jít si svou cestou a nenechat se z ní svést.

Mohu vnímat auru i jinak než zrakem? 

Někteří lidé nemusí auru vidět, ale mohou ji cítit nebo pouze vnímat. Jako například svůj osobní prostor, nebo když se změní atmosféra v místnosti s příchodem nového člověka. Všichni také známe ten pocit, když se na nás někdo dlouze dívá a my se na něho otočíme. V tu chvíli k nám doslova proudí část jeho životní síly, kterou jsme cítili fyzicky, až jako dotek. Při sledování a vnímání aurického vyzařování jsme tak schopni vnímat duši člověka a číst si v jeho charismatu jako v knize.

Jaké jsou typy aury a mění se v průběhu dne/života?

Pár centimetrů od těla jsme schopni rozpoznat aktuální náladu, na půl metru od povrchu těla vidíme myšlenky a prožitky člověka za poslední rok. Do pěti metrů vidíme jeho posledních 10 let. Ne u každého však můžeme sledovat aurické vyzařování až do takové míry. Toto lze jen u lidí, kteří vládnou své síle a jdou vědomě svým životem.   Návod od nás jak vidět auru v časopise rytmus života