Bubny a tanec - EKOPark Liberec (2018)

Bubny a tanec - EKOPark Liberec (2018)

Představte si jemnou trávu pod nohama, modré nebe nad hlavou a všude kolem vás krásná zeleň a usměvaví lidé. Celým tělem vám prochází vibrace bubnů a vy máte zcela volnost. Chcete bubnovat? Můžete... Láká vás vstát a tančit na fascinující rytmy djembe? Směle do toho... Toužíte si jen lehnout do trávy a vnímat okolní atmosféru? Nic vám nebrání... Zní to až jako sen, ale s námi se stává realitou. Přijďte do EKOParku v Liberci a dovolte si jen být a nic neřešit. Na 3 hodiny zcela zapomeňme na starosti a shon běžného světa a věnujeme čas sobě, hudbě a tanci.

Aktuální akce:

👉 Bubnování ve tmě - klikni tu :)

Původní akce:

Kdy?

21. července 2018 od 18 do 21 hodin

Můžete přijít na celou dobu a nebo kdykoli v průběhu akce na pár minut. Volba je pouze na vás.

Kde?

EKOPark Liberec

Více informací a detailnější popis trasy naleznete přímo na stránkách EKOParku.

Cena:

Zaplatíte pouze vstupné do EKOParku, které je 60 Kč. Nic více :)

Co zažiji a s kým?

Je to jen na vašem rozhodnutí, jak danou situaci využijete. Budu tam celou dobu pro vás a s sebou přivezu originální djembe a basové bubny ze západní Afriky. Pakliže budete chtít se na ně naučit hrát, jsem vám zcela k dispozici a dám vám nahlédnout do nádherných rytmů, kterým se věnuji již 8 let. Můžete také jen improvizovat, tančit, relaxovat. Vlastní hudební nástroje s sebou jsou vítány.  

Není třeba se nikam registrovat, stačí jen přijít a zaplatit vstupné u vchodu. Pakliže mi ale dáte vědět, že se konkrétně na vás můžu těšit, budu velmi ráda. 

Terí Sidris