Astrální akademie

Astrální akademie

Pochopíte a vyřešíte svůj život. Nejvýznamnější chvíle svého života budete tvořit zcela vědomě.

Půjdete svou vlastní cestou.

Máte totiž jednu výhodu - jedinečně ovládáte své myšlenky, a tedy jejich ohromnou sílu! Nepodléháte vlivu okolí, naopak to jste vy, kdo ovlivňuje svět k lepšímu.

Svůj život sebevědomě ovládnete a zažijete propojení se světem.

Do Astrální akademie již nastoupilo více než 200 lidí, kteří každý den prožívají radost ze života plnými doušky. Žijí přítomností, znají smysl svého života a míří k němu.

Díky vaší i naší praxi jsme se posunuli o kousek dále a Astrální akademie prošla zcela kompletní rekonstrukcí, která ji povznesla o několik úrovní výše.

Okolní svět prožíváte jako hutnou sílu,

kterou můžete využít pro tvorbu lepšího světa, svého i okolí. Jste zdravě sebevědomí. Nemusíte jen věřit, vše znáte již ze své vlastní zkušenosti.

  • Jak je svět vytvořen?
  • Co je to vědomý odchod z hmoty?
  • Jak se povznést nad problémy světa?
  • Jak nakládat s ohromnou silovou možností?

Na vše dostanete odpověď.

Vládce Síly (student Astrální akademie) si uvědomuje, že se nalézá ve hře života, kterou ovšem ostatní berou velice vážně. A jelikož všichni lidé bez výjimky žijí svůj život, jak nejlépe dokážou, pak jim Astrální akademie pouze ukazuje možnosti a napomáhá tvořit nejlepší svět.

Nevědomý nešťastný člověk rozdává smutek, pokud ale získá, co potřebuje, je spokojen. Co však opravdu potřebuje? Kdo to určuje – jeho mysl, společnost, rodina? Co opravdu chce, nezávisle na okolních myšlenkách?

Vládce Síly poznává, že se nachází v silové astrální sféře, ve které může vše.

Plně tak ovládá svou mysl pro koncentraci na klíčové události, uvědomuje si sám sebe, prožívá okolní sílu a vytváří velké věci!

V prvních stupních získáváte svou osobní, profesionální a především životní cestu. Budete doslova vědomě žít. V pokročilých stupních pak zcela převezmete sílu pro tvoření světa. Stáváte se Vládcem Síly!

 

👉 Pokračujte přímo na Astralniakademie.cz