Skutečně se vrátila Anna Frank?!

Skutečně se vrátila Anna Frank?!

Barbro už od útlého dětství trápily děsivé noční můry, které jí nedaly spát a po probuzení byla vždy velmi zmatená. Když se jako čtyřletá svěřila rodičům, že její pravé jméno je Anna Frank, tak si rodiče mysleli, že si vymýšlí. Postupně se přestala svěřovat svým rodičům se vzpomínkami protože jí nikdy nevěřili.

Anna Frank

Když se v 10 letech vydala spolu s rodiči cestovat po Evropě zastavili se i v Amsterdamu, kde se rodiče rozhodli navštívit i rodný dům Anny Frank.

Rodný dům Annny Frank

Po příchodu na místo si začala Anna detailně vybavovat vzpomínky ze svého minulého života. Vybavila si, že se tam změnily schody a v jejím dětském pokoji byly plakáty, které tam už v dnešním době nejsou. Nedalo jí to a začala se ptát průvodce prohlídky:

Kde jsou plakáty z tohoto pokoje?

"Museli jsme je vyhodit, byly již ve špatném stavu."

Matka Barbro teprve tehdy uvěřila, že jde skutečně o Annu Frank. 

Anna Frank (v dětství), Barbro Karlén (v dětství), Barbro Karlén (v současnosti)

Když jí bylo 15 let vzpomínky se postupně začaly vytrácet, ale podobně jako Anna byla talentovaná v psaní a stala se úspěšnou spisovatelkou a celý tento příběh najdete detailně i v její knize.

Barbro Karlén už jako úspěšná spisovatelka 

Barbro se dokonce o pár let později, už jako úspěšné spisovatelce, se podařilo setkat s posledním žijícím příbuzným Anny Frank. Ten také potvrdil, že Barbro ví detaily z Anny života, které by jinak neměla vůbec možnost znát.

  Chceš i ty znát svůj minulý život?

Objednej se u nás v Mujterapeut.cz na regresní terapii. Zjistíme a zapíšeme všechny podrobnosti, které si následně můžeš potvrdit v kronikách.